A japán élvezetek titka (videóval)
Címlap / Őrület / A japán élvezetek titka (videóval)

A japán élvezetek titka (videóval)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-18

A felkelő nap országában elég fura dolgokat tudnak megenni az emberek... Például kedvencük a nyers hal.  

Fogyasztják sokféle formában, legkedveltebb a szusi, amit gyorsétteremszerű helyeken - persze erre az összehasonlításra megsértődnének - fogyasztanak előszeretettel. A szakács képzett szusi-mester, és töménytelen változatban képes elkészíteni ezt a Japánban nemzeti eledelnek számító különlegességet.

Valami olyasmi ez náluk, mint itthon a gulyásleves. Létezik halas természetesen, de a tenger gyümölcseit, zöldségeket is beletekernek az algalevélbe csomagolt rizsfalatkákba - ez adja ugyanis a szusi alapját. Ízesítésre is alkalmaznak mindenféle állagú szója és egyéb szószokat, és a wasabi nevű különlegességet, ami leginkább a mi tormánkra emlékeztet, azonban a nem túl bizalomgerjesztő zöld színnel ajándékozta meg a természet. Elég erős cucc, egy próbát azonban mindenképpen megér, legjobb a frissen reszelt változata.

HarmoNet tipp: Vegán sushi>>>

Aki gasztronómiai élvezetekre vágyik, mindenképpen ugorjon be egy szusi-bárba, ha Japánban jár! De ha mégsem sikerülne eljutni oda, akkor íme egy videó, az otthoni szusi készítés fortélyairól.

Jó étvágyat!

Itt válogathatsz a finomabbnál finomabb receptek között>>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1796 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x