Mickey Mouse kirándulni megy
hirdetés
Címlap / Őrület / Mickey Mouse kirándulni megy

Mickey Mouse kirándulni megy

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-01

Látványos természetfilmek a Disneynature-től. Hiszen a legszebb történetek a természetben játszódnak! 


Rendezvénynaptár

A The Walt Disney Studios bejelentette, hogy Disneynature néven nagyszabású természetfilmekre specializálódott üzletágat hozott létre. Az új márkanév alatt olyan modern technológiával készült grandiózus filmeket láthatunk majd mozikban, melyek a Földről, a környezetünkről szólnak, amiben élünk. Az első Disneynature saját produkció az Észak-Tanzániai flamingók életét bemutató "Karmazsin szárny: A flamingók titka" című film lesz.

A Disneynature alapítója és vezetője Jean-Francois Camilleri szerint:

„A legcsodálatosabb történetek a természetben játszódnak. Nekünk csak az a feladatunk, hogy ezeket a sztorikat szenvedéllyel és lelkesedéssel elmeséljük a lehető legtöbb embernek. A legjobb természetfilm-rendezők segítségével olyan látvány tárul majd a nézők elé, amit még sose láttak, így a filmalkotókkal együtt hatalmas felfedezéseket tehetnek a természetben.”

A mai modern technológiáknak köszönhetően a Dinseynature a látványos és aprólékos gonddal készített filmjeit nagyvászonra készíti, hiszen a páratlan természet bemutatásánál a vizuális élmény a legfontosabb.

Magyarországon a Fórum Hungary mutatja be Disneynature filmeket, a Karmazsin szárny című nagyszabású film előreláthatólag 2009-ben érkezik a mozikba.  

A Dinsneynature tervezett filmjei:

  • A Karmazsin szárny: A flamingók titka 
  • Óceánok 
  • Orángutánok 
  • Nagymacskák 
  • Naked Beauty 
  • Csimpánzok  
 
[ 859 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x