Együtt a természetért! - Veled!
Címlap / Őrület / Együtt a természetért! - Veled!

Együtt a természetért! - Veled!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Panda, farkas, jegesmedve. Hogyan segíthetnél rajta? A mérsékelt övben élő, városi ember keze is messzire elérhet! Dolgozzunk együttes erővel!  

A természetvédelem fontosságára hívja fel a figyelmet a Veszprémtej és a WWF Magyarország természetvédelmi szervezet országos akciója, amelyhez Zsédenyi Adrienn – Zséda – is csatlakozott.

Az akció legfontosabb üzenete az, hogy közösen, tudatos odafigyeléssel megőrizhetjük környezetünk állapotát. A Veszprémtej a Bakony termékcsalád ár-bevételéből támogatja a WWF Magyarország szakmai munkáját, aki a befolyt összeget hazai természetvédelmi tevékenységre fordítja.

Napjainkban az egészséges táplálkozás egyre többek számára válik életformává. De talán kevesen gondolnak bele abba, hogy az egészséges életmódhoz az is hozzátartozik, hogy tudatosan figyelünk környezetünkre, annak védelmére.

A két vállalat 2008 tavaszán karöltve elindított egy olyan programot, amely felhívja a fogyasztók figyelmét a környezettudatosságra, a természet védelmének fontosságára.

A közös cselekvés fontosságára utal az akció elnevezése is: ”Együtt a természetért”.  „Hiszen a természet és a környezet védelme nemcsak nagy megmozdulásokkal, hanem a mindennapi élet apró folyamataira történő tudatos odafigyeléssel is elősegíthető – emelte ki a WWF Magyarország részéről Csáki Roland megbízott igazgató - A természet védelme mindannyiunk közös feladata."

Zsédenyi Adrienn (Zséda) is örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez, mivel – elmondása szerint – mind az akció céljával, mind a megvalósítás módjával egyetért. A nyár folyamán tervezett fellépései közül néhány kiemelt helyszínen maga is részt vesz a természetvédelem ügyének népszerűsítésében.

Családom és saját egészségem érdekében magam is egyre nagyobb figyelmet fordítok a természetességre, az egészséges táplálkozásra és környezetünk állapotára, amelyek véleményem szerint szorosan összefüggnek.  Ezért is csatlakoztam örömmel ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez, mert ez az akció mindkét gondolatot ötvözi. A természetes táplálkozás, a természet állapota és annak védelme jó közérzetünk mellett jövőnket is meghatározza. Hiszen gyermekeink tőlünk tanulják meg, mi a helyes, milyen természetes alapanyagú élelmiszert fogyasszanak, és hogyan vigyázzanak saját környezetükre.”

A közös akció első eleme egy fogyasztói promóció, melynek célja a természetvédelmi munkák megvalósulásának támogatása. A Veszprémtej vállalta, hogy az akció ideje alatt - 2008. április 16. és július 15. között – minden akciós Bakony termék eladása után 1 Ft-tal támogatja a WWF Magyarország munkáját.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 923 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x