Egzotikus királynők Magyarországon
Címlap / Őrület / Egzotikus királynők Magyarországon

Egzotikus királynők Magyarországon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-01-23

A Miss Hungary idei dobogósai közül az első és a második helyezett is különleges, egzotikus szépség.  

Magyarország legszebb hölgyei közül május 22-én választották ki azt a hármat, aki nemzetközi versenyeken hazánkat képviselheti.

Az RTL Klub által rendezett nagyszabású showműsor keretében történt szépségkirálynő választás eredményeként Freire Szilva tehette a fejére a koronát, udvarhölgyei Dammak Jázmin és Polgár Krisztina lettek.

Több mint kétezer jelentkező közül 400-an jutottak el a meghallgatásig. A döntőben 24 lány közül választották ki a három legszebbet.

Freire Szilvi igazi egzotikus szépség.
Mozambikban született, édesanyja magyar, édesapja portugál származású. A gyönyörű, barna hajú lány 24 éves, második diplomáját szerzi, folyékonyan beszél angolul, portugálul, és szabadidejében fest. Szenvedélyes pókerjátékos! Magyarországot ő képviseli a kijevi Miss World szépségkirálynő választáson.

A második helyezett Dammak Jázmin is csodálatos és különleges szépség.
Az ő édesapja Tunéziából származik. Jázmin már gyakorlott versenyző, modellkedik, és szerepelt az Underworld című filmben is, amire nagyon büszke. A szőkésbarna, szintén 24 éves hölgy a vietnami Miss Univers versenyen szerepel hazánk képviseletében.


A harmadik helyen Polgár Krisztina végzett.
Ő igazi szőke szépség, aki az európai ízlésnek felel meg leginkább.
Krisztina 21 éves, és több szépségversenyen is szerepelt már eredményesen, de láthattuk a Rettegés foka című tévéműsorban is. Ő Manilában indul a Miss Earth választáson.

HarmoNet tipp: 100 gyönyörű nő! Csak a sorrend nem mindegy!>>>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6634 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x