Ebugatta hétvége - Kutyások napja!
Címlap / Őrület / Ebugatta hétvége - Kutyások napja!

Ebugatta hétvége - Kutyások napja!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-28

Fajtamentők, állatvédő szervezetek, tenyésztők, cégek, fajtaklubbok és baráti társaságok 35 sátorban egész nap várják a kutyakedvelő gyermekeket és felnőtteket fajtaismertetőkkel, kutya simogatásra, tanácsokkal, örökbe fogadható állatokkal. Gyere el Te is kedvenceddel!  


Rendezvénynaptár

Szeretettel meghívunk minden kutyabarátot a 2008. június 1-én, vasárnap, a második alkalommal megrendezésre kerülő „Kutyások napjára”, melyet az Erzsébetvárosi Kulturális Napok keretén belül szervez az Ebugatta. Az egész napos rendezvényt Budapesten, a Klauzál téren rendezzük.

Fajtamentők, állatvédő szervezetek, tenyésztők, cégek, fajtaklubbok és baráti társaságok 35 sátorban egész nap várják a kutyakedvelő gyermekeket és felnőtteket fajtaismertetőkkel, kutya simogatásra, tanácsokkal, örökbe fogadható állatokkal.

Tíz órától speciális kutyás bemutatókkal (mentőkutyások, sport bemutatók, kutyaiskolák speciális programjai, örökbe fogadott kutyák műsora, stb.) várjuk az érdeklődőket. A színpadon állatvédő sztárok lépnek fel a bemutatók között („Kiscsillagok”, Bódi Magdi, Vincze Lilla, Sergio Santos, stb.). A műsorvezetők Harcsás Márta és Beszeda Gábor.

Délután kb. 15. 30-tól kerül megrendezésre a keverék és hobby kutyák szépségversenye, ahol díszvendégeink (Náray Tamás, Falusi Mariann, Lang Györgyi, Vincze Lilla, Keresztes Ildikó, Nick Árpád, Medveczky Ilona) választják ki a „Kutyások napja” és „Erzsébetváros” legszebb kutyáit, és rengeteg ajándékkal kedveskedünk a résztvevőknek! Nevezni a helyszínen lehet 10. 00- 15. 00-ig.

Várunk „kutyás szeretettel” minden két és négylábút az ingyenes programokra!

Információk >>

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 832 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x