Luxuslakosztály a víz alatt
hirdetés
Címlap / Őrület / Luxuslakosztály a víz alatt

Luxuslakosztály a víz alatt

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-22

Igazán különleges szállodai szobára vágysz? Irány a tenger! Lefelé… 


Rendezvénynaptár

Különleges élmény, extrém környezet, elképesztő luxus, igen, ez mind egyszerre! Épülnek a víz alatti szállodák! A szokásos hotelszobákat megunó milliomosok már nem érik be akármivel, legyen akármilyen fejedelmi módon is berendezve. A különlegességre vágyók mindig újat, megdöbbentőt, és persze jó drágát szeretnének mindenből, hogy legyen mivel dicsekedni, meg persze, hogy túl magas igényeiket is kielégíthessék, ami nem egyszerű, hiszen ingerküszöbük is a csillagos ég.
 

Egy igazán rendhagyó, csodaszép élmény vár rájuk, ha víz alatti szállodai szobát vesznek ki. A kereslet egyre nő ez iránt az izgalmas, szemet gyönyörködtető, és igazán ritka szolgáltatás iránt, így sorra épülnek világszerte a víz alatti luxushotelek. A szobák fala üvegből van, így közvetlen közelről élvezhetjük a természet szépségét. Megvilágított korallszigetek, millió szivárványszínű halraj, állandóan lágy kék fény, felejthetetlen élmény, főleg, ha néha egy-egy cápa is elúszik az „ablakunk” előtt. Egyszerre megborzongató és gyönyörűséges. A berendezés természetesen minden kényelmet kielégítő, de azt hiszem, ilyen környezetben az ember sokáig észre sem veszi, hogy milyen bútorok vannak körülötte. 
 

A Bahamák közelében épült Poseidon Resorts víz alatti szobái igazi csemegék a legkényesebb ízlésűek számára is. Egy hét ebben a szállodában 3 millió forintnak megfelelő összegbe kerül, és mindössze két napot tölthetünk a víz alatti szobákban. A 20 víz alatti szoba így is szinte állandóan foglalt. Egy hosszú alagúton keresztül juthatunk a 15 méter mélységben lévő szobákba, ahol fényűző berendezés, és még fényűzőbb látvány fogad. A hotel kihasználtságát mi sem bizonyítja jobban, hogy Dubai is elkezdte megépíteni teljesen mértékben a tengeren fekvő csodálatos víz alatti luxusszállodáját, a Hydropolist Ha elkészül, a legkülönlegesebb, és az egyik legdrágább szálloda lesz az egész világon, de ezt már megszokhattuk Dubaitól. Egy éjszakát itt a legegyszerűbb szobában nagyjából 100.000 forintnyi összeg lesz. 
 

 


 
 
 
[ 6368 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x