Demi Moore is a nyers diétát követi
Címlap / Őrület / Demi Moore is a nyers diétát követi

Demi Moore is a nyers diétát követi

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-30

Tényleg meg lehet szabadulni a felesleges kilóktól, ha természetes formájában fogyasztjuk az ételeket. Így a főzés idejét is megspórolhatjuk. Különösen nyáron megy könnyen, mikor temérdek zöldség, gyümölcs áll rendelkezésre.  


Rendezvénynaptár
Akik már próbálták, váltig állítják, hogy nemcsak a felesleges zsírpárnáktól szabadulnak meg, hanem sokkal energikusabbak is, ha mellőzik a főtt ételeket. Demi Moore is sikeresen alkalmazta.

De nem kell ajtóstól a házba rontani, követni kell a fokozatosság elvét. Ha hirtelen elhagyjuk a húst, halat, tojást, tejtermékeket, nélkülözhetetlen tápanyagforrásokat vonunk meg szervezetünktől. Először át kell térni a vegán (az állati eredetű táplálékok teljes mellőzése) étkezésre, hogy ne hirtelen tűnjön el étrendünkből sok értékes tápanyag.

Fehérjét magokból nyerhetünk. A kalcium pótlására sok szezámmag, mandula, és zöldség (a sötétzöld színűek) ajánlatos.  A vas szintet spenóttal, kesuval, aszalt szilvával tarthatjuk az optimális szinten.

HarmoNet tipp: Mediterrán diéta - éghajlat vagy életmód kérdése? >>

A megfelelő C és E vitamin ellátást a brokkoli és a karfiol, az elégséges D vitamint pedig egyszerűen nap sugarai biztosítják. Nem kell túlzásba vinni a napfürdőt, nem muszáj, hogy az egész testet érje nap. Bőven elég, ha pár percig napoztatjuk a tarkót.

Nem árt, ha mindezek figyelembe vétele mellett jó minőségű étrend-kiegészítőt is alkalmazunk.
A nyers diéta kimondottan egészséges, viszont az idősek, kismamák, szoptató anyukáknak nem biztos, hogy megad minden energiaforrást, amire a szervezetnek szüksége lenne.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 7231 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x