Lencsevégre kapták Kína féltett kincsét
Címlap / Őrület / Lencsevégre kapták Kína féltett kincsét

Lencsevégre kapták Kína féltett kincsét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

A világ legaranyosabb állata került lencsevégre. Az utómunkálatok már folynak, hamarosan mozifilm hosszúságú alkotásban tárul elénk élete. 


Rendezvénynaptár

A Walt Disney bejelentette a Shanghai Nemzetközi Filmfesztiválon, hogy filmet készítenek Touch of the Panda címmel. A filmet Kínában, Sichuanban forgatják, szakmai támogatást a Wolong Óriáspanda Rezervátumtól kapnak, ahol Földünk egyik legjobban veszélyeztetett fajába tartozó óriáspandákat nevelnek.

A film egy magára hagyott, anyjától elválasztott pandakölyökről szól, akire rátalál egy kis árvagyerek. A fiú mindenkitől meg akarja óvni a pandát, azonban egy idő után ráeszmél, úgy segíthet rajta a legjobban, ha visszajuttatja otthonába. A főszerepet Daichi Harashima gyerekszínész játssza, a rendező Yu Zhong. (A kis történetről hazánkban is jelent meg füzet méretű mesekönyv. A történet kiválóan példázza gyermekek számára, hogy az ember jelenléte szerencsés, de olykor terhes is lehet, és hogy más mértékkel kell más embereket, illetve más élőlényeket támogatni, segíteni, másra van szükségük, hiszen mindannyian különbözünk.)

Jason Reed, a Walt Disney Studios alelnöke a filmforgatással kapcsolatban elmondta: „Nagyon örülünk, hogy egy rendkívül tehetséges gárdával készíthetjük ezt a produkciót a mozirajongóknak. Reméljük, hogy a stúdió történetének az egyik legemlékezetesebb családi filmje lesz, hiszen ez a mozi a világ egyik legritkább és legfantasztikusabb állatának, az óriáspandának a világába kalauzolja el a nézőket.”

A produkciónak a napokban fejezték be a felvételeit, az utómunkálatok most folynak. A filmet 2009-ben mutatják be a hazai mozik.

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1056 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x