Kutyabaj Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Címlap / Őrület / Kutyabaj

Kutyabaj

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-18

EB-e még az EB? Íme, ez a nagy kérdés. Felmerült már szinte mindenkiben, most mi is elméláztunk a dolgon. 

Már a foci sem a régi
Nem, nem állategészségügyi téma következik, még csak nem is egy súlyosnak tűnő probléma pszichológiai módszerekkel történő megoldása, hanem valami egészen más - ami nem kisebb baj ezeknél - konkrétan baj van a kutyával - azaz az ebbel - vagyis inkább az EB-vel. Igen, a foci Európa Bajnoksággal.

Hogy mi is a baj? Van, akiknek az, hogy a Portugálok kiestek, és a sokak által kedvelt C.Ronaldo zselétől tocsogó fejét nem láthatják a hölgyrajongók, bár ha belegondolunk ebben azért van valami jó is, hiszen a fanatikus Manchester United rajongók most egy jó darabig nem is akarják majd látni a portugál szélsőt, aki a szárnyra kapott hírek szerint már hónapokkal az EB előtt eldöntötte, hogy Madridba igazol. A döntésben egyébként oroszlánrésze van Nereida Gallardonak, Ronaldo spanyol származású barátnőjének, akinek az eljegyzését tervezi a portugál sztár.


Karrier vagy szerelem?
A hölgy közölte, hogy semmi szín alatt nem hajlandó Angliába költözni - hiszen ott ugye állandóan esik az eső, meg egyébként is sokkal hidegebb van mint spanyolhonban - ezért a labdarúgónak kellett új munkaadó után néznie. Mit tesz a szerelem ugye. Bár a jelek szerint Ronaldonak nincs ellenére a klímaváltozás, ami azért valamelyest furcsa is, hiszen klubcsapatával, a Uniteddel mind a bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában megelőzték a Chelsea-t, és ezzel be is gyűjtötték mindkét első helyet. Úgy látszik C. jobban unja a klímát, és szereti a barátnőjét, mint ahogyan kötődik a győztes gárdához. Az egyetlen bökkenő a fiatal pár életében, hogy a MU egyelőre legalábbis nem hajlandó megválni a portugál szélsőtől, akit még
érvényes szerződés köt az angolokhoz. C’est la vie.

HarmoNet tipp: Haj-rá Magyarok >>

Merre tart az európai foci?
De nem csak ez az egyetlen probléma napjaink európai focijával. Nézzük csak azt, hogy hová tart a labdarúgás az öreg kontinensen. Anglia, a foci őshazája nem jut ki az EB-re. Mondhatjuk magukra vessenek, nem kellett volna hazai pályán kikapni Horvátországtól. Azoktól a horvátoktól, akik a három csoportmeccs alatt egyedül a németek ellen mutattak bármit is, ami a focira legalább távolról hasonlított, a negyeddöntőben pedig simán összeomlottak egy utolsó utáni pillanatban bekapott gól miatt. Kiesik továbbá a csoportkör után meccsenkénti 3-as gólátlaggal álló Hollandia, akik végre azt a játékot mutatták, amiért lehet szeretni a mai futballt
is, valami olyasmit, mint anno az aranycsapat, nem olyan bunkerfocit, amilyennel a legutóbbi EB-t és VB-t nyerte Görögország és Olaszország. Kiestek a franciák, akik messze az elvárások alatt játszottak (1 lőtt gól, 1 pont a csoportban), valamint a csehek, akik egyedül Svájc válogatottját tudták felülmúlni, bár az utolsó meccsen az utolsó pillanatban kaptak ki a törököktől. A még állva maradt csapatok Németország-Törökország valamint Oroszország-Spanyolország párharcot vívnak majd a döntőbe kerülésért. A németek általában odajutnak, de ha jobban megnézi valaki a névsort, akkor láthatja, miért van baj az európai labdarúgással: két olyan (egyébként az oroszok esetében meglehetősen impozáns focit játszó) együttes került be az EB döntőjébe, akiknek földrajzilag jóval több köze van Ázsiához, mint Európához.

HarmoNet Fórum tipp: Premiership, Bundesliga, Serie A, stb >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1293 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x