Fradistáknak még a sör is zöld!
hirdetés
Címlap / Őrület / Fradistáknak még a sör is zöld!

Fradistáknak még a sör is zöld!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Egy nagykanizsai kocsmáros, aki lelkes Fradi drukker, nemrég szabadalmaztatta találmányát, a zöld sört. A több oklevelet is nyert nedű egyedülálló a világon, és annyira népszerű, hogy a tulajdonos kocsmája lassan zarándokhellyé válik. 


Rendezvénynaptár

Zalakarosról külön turistabuszok indulnak Szabó Béla, alias Béci bá kocsmájába Nagykanizsára.

Az elkötelezett Fradi drukker mindent kedvenc csapata színeire festett, a házat, a berendezést, ő maga pedig zöld-fehér mezben szolgálja fel vendégeinek a zöld sört. Igen, zöldet.

Történt ugyanis, hogy pár éve egy vicces barátja megkérdezte, hogy mikor lesz a söre is zöld. Több sem kellett Béci bá-nak, addig kísérletezett, míg fel nem találta a zöld sört. Azóta italkimérése országos hírnévre tett szert, és egyre többen érdeklődnek külföldről is a különleges nedű iránt. Az ital receptje természetesen titkos, Szabó úr senkinek nem árulja el, pontosan mitől is zöld a söre, ám a veszprémi mikrobiológiai laborban megvizsgáltatta, hogy igazolni tudja: semmilyen káros vagy mesterséges anyagot nem tartalmaz az ital.

A zöld sör annyira sikeres lett, hogy a találmány levédetése után – Szabó úr rögtön a Magyar Szabadalmi Hivatalhoz fordult – már meg is kezdődhetnek a tárgyalások a sör nagyüzemi gyártásáról.

Természetesen fehér üvegben fehér kupakkal lesz kapható – ha teljesül Szabó úr álma - az egész világon.

Fórum a témához>>
 
 
[ 2029 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x