A romantika hiánya a nyerő
Címlap / Őrület / A romantika hiánya a nyerő

A romantika hiánya a nyerő

Forrás: Hunnia.net
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-24

A leguncsibb romantika házaspárjai jelentkezhettek arra a Yorkshire-i Valentin napi versenyre, ahol kivételesen nem a legelragadóbb romantikus történetek voltak a nyerők, hanem pont az ellenkezője. 

A leguncsibb romantika házaspárjai jelentkezhettek arra a Yorkshire-i Valentin napi versenyre, ahol kivételesen nem a legelragadóbb romantikus történetek voltak a nyerők, hanem pont az ellenkezője.

Az a házasság, mely a szenvedélyektől legmentesebb szerelmi történeteiről híres, vihette el a pálmát és annak szereplői egy pezsgős vacsora keretében ünnepelhették meg a Mr. és Mrs. szenvedélytelen cím elnyerését.

A versenyen Phil és Kerry Green volt az a szerencsés pár akik illúzióromboló történeteikkel untatták legjobban az zsűrit. Így már méltán hívhatják magukat legszenvedélytelenebb házaspárnak és dicsekedhettek az elnyert legromantikátlanabb pár kétes címével.
A versenyre való jelentkezés feltétele között szerepelt, hogy a párok férfi tagjak szeretkezés helyett meccset néznek, zokniban bújnak ágyba és valahogy mindig kisebb gondjuk is nagyobb annál, minthogy megjegyezzék az évfordulókat.

Greenék esetében a kitételek tökéletesen megfeleltek a valóságnak, ennél már csak öt éves házasságuk történései álltak távolabb a romantikától. Gyertyafényes vacsorát például egyszer készített Kerry, de azt is csak azért, mert kiégett a villanykörte. Egy hétvégi piknik-partijuknak is csak a neve volt az, mivel a végén egy útszéli kisteherautó-árverés változtatta meg az eredeti tervet, ugyanis Phil a teherautókat érdekesebbnek találta. A romantikusnak tervezett ebéd sem felelt meg a romantika követelményeinek, ami nem is csoda, hiszen egy raktáráruház akciós szencvicsvására - mely keresztezte a meghittnek induló ebedet - arra nem igazán megfelelő alkalom. A kirándulás témájában is akadt némi gondja a házaspárnak, ugyanis amilyen szépen indult egy erdei barangolás, olyan balul ütött ki, amikor Phil megrándította a térdét.

A 33 éves Kerry és 47 éves Phil mindezek ellenére nem gondolják, hogy ők lennének a legkevésbé romantikus pár. Szerintük, ha ez így lenne, akkor azt elég sajnálatos lenn.

„A férjem rengeteget dolgozik és mire hazaér a romantikára már nincs energia.” - kelt a férje védelmére Kerry.

Forrás: www.hunnia.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3723 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x