Borral jobban csúszik a labda! - Verseny az élet habzsolóinak...
hirdetés
Címlap / Őrület / Borral jobban csúszik a labda! - Verseny az élet habzsolóinak

Borral jobban csúszik a labda! - Verseny az élet habzsolóinak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

Sport és bor. Egészség a köbön. Így jellemezhetnénk a legújabb versenykiírást, amely amatőr csapatok, golfozók számára is megmutatkozási lehetőséget biztosít. Egy rendezvény, amely a természettel közelebb hoz, s amely versenyen kívüli látogatóként is szívesen fogad. 


Rendezvénynaptár

 A Royal Balaton Golf & Yacht Club gyakorlópályája és klubháza 2007. július 1. óta várja a golf iránt érdeklődőket. A Balaton első, nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas, mediterrán hangulatú, 18 lyukú golfpályája Tihany szomszédságában, Balatonudvariban, csodálatos balatoni panorámával várja a golf iránt érdeklődő vagy már golfozó vendégeket.

Egyedi verseny
Ezúttal különleges versenyre invitálják az érdeklődőket, amelyben két egyenként önmagában is különleges "sport" irányzat keveredik. A borászat és a golfozás remekei most vegyülnek, a versenyben induló csapatok mindkét területen megmérettetnek és összpontszámmal juthatnak tovább. A verseny felépítését tekintve: 3 fős csapatok indulhatnak, melyben egy golfozó és két borszakértő szerepel. A golfozó a pálya 9 lyukán kell végigvezesse a labdát, míg a szakértők minden állomáson - ez alatt - borok fajtáit és évjáratát kell, hogy felismerjék. A borászok eredményei közül mindig a jobbat veszik figyelembe - így egyfajta belső, csapatokon belüli verseny is kialakulhat - a golfozó pedig közben nyugodtan tevékenykedhet. A csapatok állomásonként összpontszámot gyűjtenek, a verseny legvégén összegzik ezt.

A különleges versenykoncepció nem csak jó mulatság, hanem egészséges kikapcsolódás is, a friss levegőn való mozgás, sport, séta, illetve a minőségi, érett ízű borok gyógyhatása egyaránt érvényesül, kedvezően hat az emberi szervezetre. A versenyre klubtagok féláron nevezhetnek! A nevezési díj ebédet, borkóstolást, és a teljes alapfelszerelést is tartalmazza. A pálya férőhelyének korlátozottsága miatt érdemes mielőbb jelentkezni.
A nevezés további feltételeiről a honlapon olvashattok! Nevezési határidő: 2008.08.28. 15:00
A verseny látogatóként is megtekinthető!

Helyszín: Royal Balaton Golf & Yacht Club, Balatonudvari
Időpont: 2008.08.30. 10:00

Pálya Balatonudvariban
A pálya megalkotója külföldi mester. A pálya, a hazai golf-óriás pedig valóban rendhagyó mértekkel büszkélkedhet! A világszerte elismert építész, Hans-Georg Erhardt tervei alapján 67 ha-on mintegy 300 000 m2 föld megmozgatásával, 30 000m2 vízfelület kialakításával, valamint 15 tonna fűmag elvetésével épült golfpálya a kikapcsolódás új dimenzióját hozza a Balaton partjára. A Balatonudvari és Örvényes között 67 hektáron elterülő pálya 60 méter szintkülönbséggel rendelkezik, területe határos a Balatonfelvidéki Nemzeti Parkkal, és részben természetvédelmi terület. A magával ragadó balatoni panoráma mellett igazi különlegességnek számít a pálya területén található kőbánya, melynek körbejátszása a tapasztalt golfozók számára is igazi kihívás.

Ennél fogva a balatonudvariban található játékterület nem csak érdekes,és komoly feladatok elé állít, hanem gyönyörű, rendkívül jó levegőjű, igazi kikapcsolódást kínál. Örvényesen mindemellett a régi strand, a közelben a hagyományos, ma már műemlék vízimalom színesíti a programot, így a golfozni érkezők más téren is megtalálhatják számításaikat. A golfpálya könnyen megközelíthető Budapest felől autóval az M7-es autópályán és a tihanyi réven keresztül. Tihany autóval 5 perc, Balatonfüred 9 km távolságra van golfpályától.

Információk >>
 
 
 
[ 806 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x