Brutálisan meggyilkolták az egykori világbajnok bokszolót!...
Címlap / Őrület / Brutálisan meggyilkolták az egykori világbajnok bokszolót!

Brutálisan meggyilkolták az egykori világbajnok bokszolót!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-19

Hiába a kőkemény jobbegyenes, a sportolói múlt, a világbajnoki cím... a kés ellen nem sokra ment vele az egykori világbajnok. A Szerb Bika néven ismert osztrák ökölvívót brutálisan megkéselték. 

 

Rendezvénynaptár
Kedden reggel holtan találták a nyílt utcán az egykori profi ökölvívó világbajnokot, Edip Sekowitschot. Az osztrákok egyik legismertebb bokszolóját saját kocsmája előtt szurkálták halálra, egyelőre ismeretlen okból. A tettesnek, vagy tetteseknek sikerült elmenekülni, a riasztott rendőrök már csak a várbefagyott holttestet találták a helyszínen, valamint a gyilkos eszközt, amivel négy szúrást mértek a férfi torkára. A bokszoló az utcán életét vesztette, esélye sem volt a túlélésre. A rendőrség kihallgatta a kocsma vendégeit, közülük párna látták hajnalban az utcán verekedni Edipet egy ismeretlennel, de többet senki nem tudott. Egy fiatal orosz férfit őrizetbe vettek, de a gyilkosság feltételezett elkövetőjét még keresik.


Edip Sekowitsch, osztrák-szerb bokszoló 1988-ban nyerte világbajnoki címét, majd egy évvel később megnyerte a profi Európa-bajnokságot is. Ám hiába a sportolói múlt, a világbajnok jobbos, a késelő ellen tehetetlen volt az 50 éves öklöző.

HarmoNet tipp: Borzalmas tragédia! Újabb késelés Londonban! >>


 
 
[ 1515 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x