Kígyómasszázs - igazi kuriózum bevállalósoknak
Címlap / Őrület / Kígyómasszázs - igazi kuriózum bevállalósoknak

Kígyómasszázs - igazi kuriózum bevállalósoknak

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-07

Elég bátor lennél hozzá, hogy kipróbálj egy kígyómasszázst? Milyen érzés lehet, ha élő csúszó-mászók tekeregnek a meztelen hátadon? A különleges kezelés alkalmazója szerint csodálatosan oldja a stresszt! Másik bepánikolnának tőle. 

 

A legtöbb embert valószínűleg a frász törné ki, ha kígyók csuszmákolnának a hátán. A fóbiák egyik leggyakoribb tárgya egyben az egyik legősibb gyógyászati eszköz is – ha szabad így fogalmazni – mérgéből és húsából is gyógyszerek készülnek évszázadok óta. Most egy izraeli hölgy egészen új felhasználási módját találta a kígyóknak: masszíroz velük! Ada Barak, egy izraeli fizikoterapeuta Spa szalonjában kígyómasszázst kínál vendégeinek. Élő Kígyókkal, természetesen. A kezelés egész pontosan arról szól, hogy a páciens fáradt izmait hat kígyó masszírozza végig, szó szerint hátborzongatóan. A nyak, a váll és a hát izmait csodálatosan ellazítja a kígyók körkörös tekergőzése, és a kezelés minden eddiginél jobban oldja a stresszt, ami a nyak izmainak csomósodását okozza. A hat királypiton csekély 1320 forintnyi összegért dolgozik, ennyibe kerül egy kezelés.


Ada Barak elmondta, hogy az ötlet abból fakad, miszerint a hüllők érintése nyugtatólag hat az emberre, ha sikerül kezdeti viszolygásán túllépnie a páciensnek. A kígyók bőre az általános tévhittel szemben egyáltalán nem nyálkás, hanem teljesen száraz és kellemesen hűvös. A terápia sikeréhez az a pszichés élmény is hozzájárul, hogy ha a kígyóktól való iszonyodáson sikerül felülkerekednie a vendégnek, ezzel együtt más nyomasztó érzések is oldódnak és a kezelt személyen felszabadító, amolyan „képes vagyok, megcsináltam” érzés lesz úrrá, és képessé válik a teljes ellazulásra.


A várt kellemetlenség helyett a kígyók finom simogatásában részesül a páciens, akit ez tudat alatt rádöbbent, hogy gyakran csak az elvárások és a beidegződések negatívak, a valóság ezzel szemben sokszor igenis kellemes és jó, csak nem mindig vagyunk képesek ezt felfogni és elfogadni. Egy jól sikerült kígyómasszázs igazi eufórikus élmény – főleg, hogy a királypiton nem harap, és kicsit sem mérges.

HarmoNet tipp: Ne féljünk a masszázsoktól! Nagy masszázs-körkép >>


 
 
[ 6334 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x