Turbózd fel magad! A legdurvább adrenalin bombák a világon!...
Címlap / Őrület / Turbózd fel magad! A legdurvább adrenalin bombák a világon! - Veszélyes?

Turbózd fel magad! A legdurvább adrenalin bombák a világon! - Veszélyes?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Ha unatkozol és egy kis izgalomra vágysz, egy jó adag adrenalin tuti felturbózza a kedélyeket! Új sorozatunkban remek ötleteket kapsz, hogyan szerezz hátborzongató élményeket, hogy még az unokáidnak is legyen miről mesélniük! Vigyázat, csak bátraknak! 

 

Mit szólnál ahhoz, ha a világ egyik legnagyobb vízesése dübörögne alattad? Szó szerint? Nos, ha elég bátor vagy, és kicsit sem tériszonyos – bár akkor még keményebb a feladat – akkor irány Afrika, a Viktória-vízesés! A látvány félelmetesen gyönyörű, és akkora hangja van, hogy szó szerint megsüketít, nem véletlenül nevezik a bennszülöttek „mennydörgő gőzölgés”-nek, vagy „robajló füst”-nek. A Viktória-vízesés a legszélesebb a világon, 1708 méterével minden más zuhatagot leköröz. A Zambia és Zimbabwe határán található természeti csodát évente 1 millió látogató keresi fel, közülük igen sokan igazi „adrenalin vadászok”. A Zambézi folyam világhírű zuhataga számos extrém élményt kínál: lehet repülőzni felette, motoros sárkányról megcsodálni a dübörgő párafelhőt, aki bátrabb, az raftingolhat a zuhatag alatt – csak igen gyakorlott vadvizeseknek ajánlom! – vagy lehet a folyam fölötti hídról gumiköteles ugrást végrehajtani. Ha mindez nem volt elég félelmetes, vagy igazi, csak itt élvezhető hajmeresztésre vágyunk, akkor jöjjön az igazi kihívás: nézd meg a hatalmas zuhatagot 100 méter magasságból, a vízből! Hogyan?!


Jól látod! Ez aztán elképesztő lesz! Szeptemberben és decemberben az áramlatok lehetővé teszik, hogy a zimbabwei oldalon úszva megközelíthessük a zuhatag szélét. Az „Ördög úszómedencéje” másként „Fortyogó üst” elnevezésű természetes katlanban ki lehet úszni egészen a peremig, anélkül, hogy lezuhannánk, és átkukucskálva az üst szélén pontosan alattunk láthatjuk dübörögni a 100 méter magasságból lezúduló vizet. Döbbenetes élmény! Nagy a kísértés, hogy az adrenalinnal felpörgetett agyunk még többre vágyjon, ám mindenkit óvva intenék, hogy akár egyetlen milliméterrel is tovább merészkedjen. A zuhanás lehet, hogy mindennél durvább adrenalin löket lenne, ám a végén szó szerint a mennyben – vagy ha már az ördög medencéjéből indultunk, a pokolban – találnánk magunkat. 


HarmoNet tipp: Zorb - a legújabb extrém őrület! Te elég bátor vagy hozzá? >>

Külön szépsége a helynek, hogy nem tették tönkre luxus szállodákkal és egyéb turista csalogató marhaságokkal; a Viktória-vízesést a maga természetes szépségében lehet megcsodálni, közvetlen környékét mindkét ország nemzeti parkká nyilvánította, és 1989-ben az UNESCO-Világörökség részeként nemzetközi védelemben is részesül.
 


Ne feledd, szeptember van, ha nem férsz a bőrödbe, akár már most indulhatsz egy kis adrenalin sokk beszerzésére a Viktória-vízeséshez!

 
 
[ 6957 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x