Világmeditáció: Mérhető eredmények!
Címlap / Őrület / Világmeditáció: Mérhető eredmények!

Világmeditáció: Mérhető eredmények!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Egy budapesti szervezésű és központú világmeditáció lett tervbe véve egy megadott időtartamban, s ennek hírét a szervezők világszerte terjesztették, mindenkit meghívva, hogy kapcsolódjanak be a meditációba a megadott időben. A főszervező dr. Domján László volt. Munkássága bizony mérhető! 

Így írt levelében:
"Csatlakozz a világmeditációhoz!
Világunk krízisben van. Adjuk hát össze elménk erejét augusztus 16-án, magyar idő szerintdéli 12.20 és 12.50 között, hogy javítsuk életünket e bolygón!
A meditáció letölthető a következő helyről >>  !"

Műszerekkel mérés
Azt is írta levelében dr. Domján László, hogy „a meditáció hatását Dr. Roger Nelson mérni fogja Princetonban”. Bár a „hatásmérés” nem a megfelelő kifejezés, hiszen mi csak véletlenszám-generátorok hálózatát monitorozzuk, ez a meditáció kimondottan egy olyan fajta esemény, amit vizsgálni szoktunk. Kísérletünkben a hatás mértéke túl csekély ahhoz, hogy egy-egy önmagában álló esemény hatását megbízhatóan elkülöníthessünk a „zaj”-tól (ezért is nem „mérjük” mi a konkrét esemény „hatását”). Azonban egy sor ún. „világ-esemény” adatai összegyűltek már, köztük az egyik alcsoport épp az ilyen nagy, szervezett közös meditációkkal kapcsolatos.

A meghirdetett esemény hivatalos ideje magyar idő szerint déli 12 és 1 óra közé esett (10:00 - 11:00 GMT). Ezen időintervallumon belül volt tehát a meditáció. A khí-négyzet érték erre az időszakra 3701.566 volt 3600 df-nél és 0.116 p-értéknél, Z=1.194 mellett. Újból leszögezve, hogy részletekbe menő értelmezés ennek alapján még nem lehet megbízható, ez mégis egy pozitív eredmény, és az ábra azt mutatja, hogy a véletlenszám-deviációk meglehetősen stabil kitérést mutattak ebben az egyórás időszakban .

Ábra:


Budapesti központú világmeditáció 2008. 08. 16.
Helyi idő szerint 12:00-13:00
53 EGG (véletlenszám-generátorok száma)
Meditációs idő
Perc (felbontás: 1 mp)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2806 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x