Deeksha - Áldás mindenkinek
Címlap / Őrület / Deeksha - Áldás mindenkinek

Deeksha - Áldás mindenkinek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A deeksha szanszkrit szó, jelentése áldás. Az isteni energia átadása, amely arra szolgál, hogy bizonyos idő elteltével a megvilágosodás vagy egység állapotát idézze elő. Ez az energia isteni ajándék, az iker avatárok, Sri Amma és Bhagavan adománya az emberiségnek.  

A deeksha energia abban segít, hogy az emberek boldogabb, szabadabb és sikeresebb életet élhessenek életük minden területén. Segít rendezni az emberi kapcsolatokat (szülőkkel, munkatársakkal, párkapcsolat…), segít jobb anyagi körülményeket teremteni, és segít abban, hogy mindenki rátaláljon saját belső forrására, saját teremtő erejére.

A deeksha energia neuro-biológiai változásokat idéz elő az agyban, átalakítja az agy szerkezetét, melynek következményeként magasabb tudatossági szintre emel.


Az egység mozgalmának célja mindenkit egy harmonikusabb élethez segíteni (anyagi, érzelmi, lelki síkon egyaránt), melyben a kapcsolatok rendezettek, szereteten alapulnak,  az emberek elégedetten, egymást segítve, bőségben élnek.
Sok magzati életből, gyermekkorból, vagy az élet bármely pontjából hozott minta, sérülés, csalódás, szenvedés megakadályoz bennünket egy ilyen sors kialakításában.

Az áldás energiája gyógyulások, megoldások százát hozták már eddig is, és reméljük, a jövőben még több embernek segíthet egy teljesebb, örömtelibb élet megtapasztalásában.
 
2008. augusztus 24-étől minden vasárnap 14 - 19 óráig vannak foglalkozások a SHANTEEHOUSE-ban.
Cím: Bp. XI. Takács Menyhért u. 18.
www.shanteehouse.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4245 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x