Pálinkafesztivál a Várban (Részletes programmal!)
hirdetés
Címlap / Őrület / Pálinkafesztivál a Várban (Részletes programmal!)

Pálinkafesztivál a Várban (Részletes programmal!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-01

Szilva, málna, füge, barack. Hogy csak a legkülönlegesebbeket említsük. Pálinkakülönlegességek, ínyencségek. Ha valakinek ez nem lenne elég a jókedvhez sztárokkal is találkozhat. Hol? Természetesen a Pálinkafesztiválon! Kultúrált alkoholfogyasztás a gasztronómiáért és az egészségért. 


Rendezvénynaptár
Október 10. és 12. között kerül sor a II. Pálinka- és Kolbászfesztiválra a Budai Várban. Sztárjaink közül is akadnak jó néhányan, akik a kulturált pálinkafogyasztás hívei, és már alig várják, hogy az eseményen minél több különlegességet megkóstolhassanak. Roy és Puskás Peti például egyaránt a málna pálinkát favorizálja.

Puskás Petitől megtudtuk, bár a nemes itallal az egyetemi évei alatt kezdett ismerkedni, azóta rájött, a kulturált pálinkafogyasztáshoz az embernek is éretté kell válnia.


„Nemrég jártam egy pálinkafőzdében, ahol döbbenettel figyeltem, mekkora mennyiségű gyümölcsöt használnak fel egy üveg ital elkészítéséhez. Azóta még biztosabban tudom, hogy korántsem sznobizmusból kerülnek ilyen sokba a minőségi pálinkák – fejtette ki a Jóban Rosszban sztárja. – Az utóbbi időben több alkalommal is volt lehetőségem különböző fajtákat kóstolni, az egyik kedvencem egy málnából készült típus, ami még nem is került forgalomba. Most már érzem a különbséget az ízek valamint a minőségek között is. Arra is rájöttem, hogy a mutatós üvegekbe csomagolt minőségi pálinka igazán nívós és elegáns ajándék lehet.”

Hasonlóképpen vélekedik Roy is, az énekes ismeretségi körében ráadásul igazi pálinka szakértő is akad. „A zenekari sofőrünk édesapja rendszeresen főz pálinkát, habár ő maga ritkán fogyasztja. Igen költséges hobbi ez számára, de a vendégei, köztük én is, nagyon örülünk neki. Kóstoltam már  sokféle pálinkát, kedvenceim a mézesek, és a málna pálinka is nagyon ízlett.”

Az idei Pálinka-, és Kolbászfesztiválra tehát október 10.-12. között a Budai Várnegyed Savoya Teraszán kerül sor. A fesztiválon 15 kiállító a magyar termelő legjobb pálinkáival, és több kiállító ízletes kolbásszal várja az érdeklődőket. A zamatos ételek és italok mellé ráadásul zenei csemegékkel, a magyar folk-, és jazzélet képviselőivel is várják a fesztivál látogatóit.


Az esemény részletes programja:
Október 10. péntek
16.00 óra Club Era
18.00 óra Rootskompakt
20.00 óra Anselmo

Október 11. szombat
16.00 óra Judrom
18.00 óra Karavan Familia
20.00 óra Mitsoura

Október 12. vasárnap
16.00 óra Harcsa Veronika
18.00 óra Goulasch Exotica
20.00 óra Csík Zenekar és Lovasi András 
 
[ 4693 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x