Játék, szenvedéllyel - Vetélkedőa Szenvedélyek Napja alkalmából...
hirdetés
Címlap / Őrület / Játék, szenvedéllyel - Vetélkedőa Szenvedélyek Napja alkalmából

Játék, szenvedéllyel - Vetélkedőa Szenvedélyek Napja alkalmából

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-21

Az idén a Szenvedélyek Napja fő témája maga a SZENVEDÉLY. A hangsúlyt arra fektetik a szervezők, hogy bemutassák, igazán a pozitív szenvedélyek viszik előre a világot. 


Rendezvénynaptár
Ennek megélésére ad remek lehetőséget az a vetélkedő is, amelyet a 16-22 év közötti fiatalok számára hirdettek meg a szervezők a http://szenvedelyeknapja.virtualcom.hu oldalon.

A játékban való részvételhez csapatokat kell alkotni, majd a csapatoknak olyan közös alkotómunkában kell részt venni, amely tematikájában szervesen kapcsolódik a rendezvényhez.  A játék célja - az értékes nyeremények mellett - maga a részvétel: megélni azt a szenvedélyt, aminek eredménye és megélése is öröm, azt, amely minden emberben meglévő kíváncsiságból, hajtóerőből jöhet létre. A játék 24 órán keresztül zajlik, november 15-én. A csapatok interneten kapnak majd összesen száz, izgalmas, offline feladatot, melyeket együtt kell majd megoldaniuk.

Az eredményhirdetés november 21-én, a Szenvedélyek Napján lesz a Gödör Klubban.  A rendezvény természetesen ingyenes. A nyertes csapat Volt Fesztivál-bérletet, Rafting túrát vagy Sziget napijegyet nyerhet. Az ország minden tájáról várják a csapatok jelentkezését.

A részletes program itt található >>
 
 
[ 991 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x