Darabolós gyilkos lapult az idősek otthonában (csak erős...
hirdetés
Címlap / Őrület / Darabolós gyilkos lapult az idősek otthonában (csak erős idegzetűeknek!)

Darabolós gyilkos lapult az idősek otthonában (csak erős idegzetűeknek!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-17

Egy szekszárdi idősotthonban vette őrizetbe a rendőrség azt a férfit, aki évekkel ezelőtt brutálisan meggyilkolta hajléktalan társát. A test maradványai véletlenül kerültek elő. Hátborzongató történet, csak erős idegzetűeknek! 


Rendezvénynaptár
Alaposan meglepődött az a férfi, aki pár napja pellérdi szőlőjéből összeszedte a hasznavehetetlen holmikat, hogy elégesse azokat az udvaron. A sok lim-lom között akadt egy régi olajoshordó is, nem mindennapi tartalommal. A férfi még évekkel ezelőtt egy hajléktalan rokonának megengedte, hogy a telkén üresen álló kisházban húzza meg magát egy szintén hajléktalan társával együtt. A szőlőhegyen lévő telek kis házában aztán sokáig nem járt senki. A rokonnak nyoma veszett, társának szintén. Arra azonban a jószívű tulajdonos nem számított, hogy a volt rokonnal találkozik a lomtalanítás során. Az olajoshordóból ugyanis az ő maradványai kerültek elő. Tresz Antal, a szőlő tulajdonosa először nem is vette észre, mit talált, ám a gyanús tartalom szemet szúrt, és ahogy alaposabban megnézte, a hordóban lévő rongyok közül egy kézfej kandikált elő. Majd egy lapocka. Majd egy törzs. A férfi azonnal értesítette a rendőrséget, akik az alaposabb vizsgálat után megállapították, hogy egy emberi test maradványai vannak a hordóban, fej és lábak nélkül. A mumifikálódott tetem nemét, korát, és a halál okát már az igazságügyi orvosszakértők tudták csak megállapítani. Tresz Antalnak eszébe jutott, hogy ezelőtt 6 évvel egy rokona és annak barátja kért menedéket a kisházban, akiket azóta sem látott. Egy röntgenfelvétel segítségével vált bizonyossá, hogy a hordóban az egykori rokon lapult. Mármint a darabjai. 

HarmoNet tipp: Borzalmas tragédia! Újabb késelés Londonban! >>

A rendőrség pár napos nyomozás után kézre kerítette az elkövetőt is, M. Sándort, a másik hajléktalant. A 63 éves férfira egy szekszárdi idősotthonban találtak rá, aki elismerte bűnösségét. A két férfi 2002-ben pár napig lakott a pellérdi házban, ám egy vita alkalmával a két erősen ittas hajléktalan egymásnak esett. A részeg verekedés a tulajdonos rokonának halálával végződött: társa egy fejszével ütötte agyon, majd feldarabolta a halottat. A hiányzó részeket, a fejet és a lábakat elégette, a maradékot pedig begyömöszölte egy üres olajoshordóba, majd továbbállt. A hordó 6 év elteltével került elő, a férfi pedig rendőrkézre. Időközben már volt egyszer büntetve, 2003-ban egy kalapáccsal kísérelt meg emberölést. A lebukását az is elősegítette, hogy pár éve egy igazoltatás során nem saját, hanem a megölt rokon adatait adta meg. A férfi mindent beismert. 
 
[ 919 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x