Végleg horgonyt vet a tengerek királynője!
hirdetés
Címlap / Őrület / Végleg horgonyt vet a tengerek királynője!

Végleg horgonyt vet a tengerek királynője!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-17

Négy évtizedes pályafutás után végleg kiköt a tengerjáró hajók leghatalmasabbika, a Queeen Elisabeth 2. Utolsó útja Dubai partjaihoz vezet, ahol luxus szállodahajóként fog funkcionálni új gazdái tervei szerint még nagyon sokáig. 


Rendezvénynaptár
A világtengerek 70 ezer tonnás királynője utolsó útjára futott ki Portsmouth kikötőjéből ez év november 11-én. Megkerülve Európát a portugál, az olasz és az egyiptomi fővárosban tett búcsúlátogatás után a monstrum egészen a Perzsa öbölben található úti céljáig, Dubaig hajózott, majd horgonyt vetett. Közel három éves átalakítási munkálatok várnak rá, amíg eléri végleges formáját, hogy a továbbiakban luxus szállodaként működjön. A híres pálma sziget szomszédságában helyet kapó hajót tűzijáték, zenekar és kisebb hajók garmadája üdvözölte, közöttük a dubai sejk magánjachtja is tiszteletét tette a „királynő” előtt. A legendás óceánjáró 40 éves szakadatlan szolgálat után vonul nyugdíjba, közel 6 millió tengeri mérföldet tett meg, két és fél millió utast szállított, 800-szor szelte át az Atlanti óceánt. 


A hajón szállodát üzemeltetni kívánó vállalkozás reményei szerint a Queen Elisabeth 2 még legalább 40 évig fogadhatja a vendégeket új otthonában, a turizmusból élő Arab Emirátusokbeli Dubaiban. A Nakheel’s QE2 Enterprises képviselője szerint egy minden igényeket kielégítő luxushotellé alakítják át az óceánjárót, éttermek, wellness központ és színház is várja majd az ide látogatókat. A hajó néhány jellegzetes helyiségét, közöttük a parancsnoki hidat, a kapitány kabinját és a királynői lakosztályt eredeti szépségében őrzik meg az utókor számára. 


Ha tehát valaki eddig kihagyta volna azt az élményt, amit a világ legcsodásabb úszó szállodája nyújtott, annak pár évet ugyan várnia kell, de utána új pompájában próbálhatja ki, milyen a Queen fedélzetén tölteni pár éjszakát. 
 
 
[ 991 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x