Az okos pasik spermaszáma magasabb! - Erő helyett az ész dominál!...
Címlap / Őrület / Az okos pasik spermaszáma magasabb! - Erő helyett az ész dominál!

Az okos pasik spermaszáma magasabb! - Erő helyett az ész dominál!

Forrás: Medipress
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Amerikai veteránoktól gyűjtött adatok alapján úgy tűnik, az intelligensebb férfiak spermaszáma magasabb, a sperma minősége pedig jobb, mint kevésbé intelligens társaik esetében. 

Az Egyesült Államok Egészségügyi Minisztériumának kutatói összesen 425 vietnámi veterán spermamintáját vizsgálták meg, majd ezt összevetették a katonák intelligenciatesztjeinek eredményeivel.

A vizsgálatok szerint az intelligensebb férfiak spermája számban, minőségben és gyorsaságban is jobban teljesít, mint a kevésbé okosaké. "Ennek oka valószínűleg a génekben keresendő, hiszen ezek a férfiak általában fittebbek és egészségesebbek is voltak társaiknál" - nyilatkozta Dr. Rosalind Arden, a kutatás vezetője.

"A vizsgálati eredményeket persze nem kell szó szerint érteni - nyilatkozta Dr. Allan Pacey, a Sheffield Egyetem termékenységi szakértője - Azaz senkinek nem lesz hirtelen több spermája attól, ha mondjuk egész nap rejtvényt fejt. Az intelligencia és a spermaminőség közti statisztikai összefüggés inkább az agy és a herék közös fejlődéséről árul el többet, ami már a magzati korban megkezdődik, és az egész további életre kihatással van."

Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1934 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x