Gyógyvarázs támogatás karácsonykor is
hirdetés
Címlap / Őrület / Gyógyvarázs támogatás karácsonykor is

Gyógyvarázs támogatás karácsonykor is

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-27

A K&H gyógyvarázs program immáron ötödik alkalommal segíti a kisgyermekek gyógyulását karácsonykor is. A csoport idén öt gyermekgyógyító intézménynek vásárol műszereket az ügyfelek megajándékozására szánt összegből. Ezek az eszközök - legyen szó életmentő, vagy éppen további kutatásokat segítő műszerekről - a fejlesztésekhez, bővítésekhez és korszerűsítésekhez nélkülözhetetlenek. A program kezdete óta összesen 50 millió forint értékben, 19 intézményt juttatott karácsonyi műszertámogatáshoz. A gyógyvarázs program, minden eddigi támogatását nézve, pedig összesen 209 millió forinttal 64 kórház, mentőszolgálat munkáját segítette eszközökkel. 

„Immár ötödik alkalommal határoztunk úgy, hogy a karácsonyi ajándékokra szánt pénzösszeget gyermek-egészségügyi intézmények támogatására fordítjuk. A megajándékozott intézeteket a K&H gyógyvarázs éves pályázati programjára beérkezett pályázatok közül választottuk ki. Az eszköztámogatással a nyertes intézményekben dolgozó orvosok a megfelelő eszközök birtokában segíthetik hozzá a kis betegeket a gyógyuláshoz.” – mondta Horváth Magyary Nóra, kommunikációs igazgató.

Az idei öt kiválasztott egészségügyi intézmény közül három mentőállomás is szerepel a nyertesek között. Itt olyan életmentő eszközök beszerzését teszi lehetővé a program, melyek a mindennapi mentés során elengedhetetlenek. Az OMSZ Martonvásár Mentőállomása így juthat hozzá (többek között) ahhoz a motoros szívóhoz, mely a légutakban meggyűlő nyák gyors eltávolítását teszi lehetővé biztosítva ezzel a légzést. Az OMSZ Balkányi Mentőállomás 2 darab gyermek szilikon lélegeztető ballon és maszk, az OMSZ Sarkad mentőállomás pedig gyermek sürgősségi táska beszerzésével tehet nap, mint nap a kis betegekért. 
 
[ 742 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x