Brutális hiúság: Gyógyszer, amely megnöveszti szempilláinkat...
Címlap / Őrület / Brutális hiúság: Gyógyszer, amely megnöveszti szempilláinkat - engedélyezve

Brutális hiúság: Gyógyszer, amely megnöveszti szempilláinkat - engedélyezve

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Az Amerikai Gyógyszer-és Élelmiszerbiztonsági Hatóság (FDA) nemrég engedélyezte az első olyan gyógyszert, melytől hosszabb szempilláink lehetnek - állítja egy hétfői jelentés. 

 

Rendezvénynaptár
Az Allegran cég termékével a hypotrichosisban szenvedő betegeket kezelnék, akiknek nem nő elegendő szempillájuk. Receptre lehet majd kapni 2009 első negyedévében. A napi egy alkalommal szedendő készítmény aktív összetevője a bimatroprost, ugyanaz, amit a zöldhályog gyógyszerében is található.

Az Allegran kijelentette: "A szer használói mindössze nyolc hét után már tapasztalhatják, hogy szempillájuk hosszabb, dúsabb és sötétebb lesz. A teljes eredmény 16 hét után jelentkezik." Ha befejezik a kezelést, a szempillák fokozatosan visszatérnek eredeti állapotukba, ahogy az új pillák kinőnek. "Ez az egyetlen és kizárólagos, tudományos kísérletekkel igazolt kezelés, melyet az  FDA el ismert, mint szempilla-növesztő szert, mely mérhető változást hoz a hosszúság, dússág és sötétség szempontjából."

Ez egy tűzesetet átélt, égési sérülésekkel küzdő személynek nagy áldás lehet, de kérdés, pusztán a külcsín miatt érdemes-e enynire beleszólni szervezetünk működésébe??? - a szerk.

Az Allegran megjegyezte, hogy a termék sötétebbre színezheti a szemhéjat is, mely visszafordítható, és "a szemszín is barnássá változhat, ami viszont tartós marad." A gyógyszer az első, receptre kapható szempillanövesztő, mely miatt a forgalmat nehéz előre megjósolni, habár az Allegran becslései szerint elérheti az évi 500 millió dollárt is.

Medipress




 
 
[ 848 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 




 



ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot



A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x