Mr. Beanről lehull a lepel
Címlap / Őrület / Mr. Beanről lehull a lepel

Mr. Beanről lehull a lepel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-10

Az angol humor egyik legismertebb alakja, Mr. Bean egy egész hétvégén keresztül uralni fogja a Comedy Central Magyarország műsorát. Ráadásul fény derül a karakter születésének körülményeire is! Rowan Atkinson maga mesél világhírű Mr. Bean-ről és persze saját életéről. 

 

A nem épp szószátyár Mr. Bean 1990 óta szórakoztatja a humorra éhes televíziónézőket. Az angol színész, Rowan Atkinson szerint karaktere egy felnőtt testbe bújt gyerek. Mr. Bean mindig valami nagyszerű, praktikus ötlettel próbálja megkönnyíteni életét, ami inkább nehézségeket okoz neki. A folyton dünnyögő és grimaszokat vágó Mr. Bean-t világszerte imádják, több egész estés film, sőt rajzfilmsorozat is megörökítette kalandjait. Január 10-én pedig végre lehull a lepel a népszerű karakterről. A közel egy órás portréfilmben, a Mr. Bean történetében a sorozat születésének titkaira derül fény, de az őt alakító Rowan Atkinson-ról is előkerül egy-két gyerekkori videó. A színész kollégái is mesélnek, többek között Jeff Goldblum és Burt Reynolds.


A Comedy Central Magyarország Mr. Bean hétvégét tart január 10-én és 11-én. Így a portréfilm mellett szombaton és vasárnap műsorra kerül a sorozat mind a 14 félórás epizódja.


 
 
[ 817 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x