Boldog életet szeretnél? Add fel a görcsölést! - Ammá újabb...
Címlap / Őrület / Boldog életet szeretnél? Add fel a görcsölést! - Ammá újabb tanításai

Boldog életet szeretnél? Add fel a görcsölést! - Ammá újabb tanításai

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Követők ezrei érkeztek Indiából és a világ minden részéből Amritapuriba, hogy a 2009-es év kezdetekor Ammá jelenlétében legyenek. Miközben Ammá darshant adott, a jelenlévők kulturális örökségüket bemutató előadásokat ajánlottak fel neki - többek között flamenco táncot Spanyolországból, Bharata Natyam-t (az egyik legősibb, klasszikus indiai tánc) Indiából és egy modern tánc formációt, Ammá angol nyelvű "A Földön mindenki" bhajan-jának lelkes interpretációját. 

 

Mikor az óra éjfélt ütött, Ammá-t követve mindenki percekig énekelte az ashram mula-mantráját: "Om lokah samastah sukhino bhavantu"-"A Földön minden élőlény legyen boldog".

Ezután Ammá Újévi üzenete következett. "2009 számos nehézség közepette születik meg." kezdte Ammá. "Ebből az alkalomból, mélyen el kell gondolkodnunk a temérdek felmerülő problémán". Ammá a továbbiakban beszélt a gazdasági válságról, a háborúkról, a globális felmelegedésről, a terrorizmusról, a növekvő mentális problémákról, az idősek elhanyagolásáról és a családok széthullásáról.

"Manapság a világ legkomolyabb problémája az emberi tudat szennyeződése, a növekvő önzés és kegyetlenség. Ez a gyökere minden problémának, amivel ma a világ szembesül. A világon minden változik, egyetlen kivétel van: negatív mentális állapotunk. Személyiségünk a tudatunk tükröződése. Az ember képessége, hogy elfogadja a változó helyzetet és annak megfelelően cselekedjen, lassan eltűnik. Az állandóság és a versengés nevében az emberiség megengedi, hogy életét a gyűlölet, a bosszú és a konokság vezesse."

Ammá hangsúlyozta, hogy tudatossággal és józan ítélőképességgel kell cselekednünk, hogy enyhíteni tudjunk a világ problémáin. Sajnálkozva fejtette ki, hogy az emberi faj lassan elveszíti azt a képességét, hogy szembe tudjon nézni a kihívásokkal. Egyedül a spiritualitáson keresztül lehetséges kifejleszteni magunkban azt az erőt, hogy képesek legyünk szembenézni az élet által elénk sodort kihívásokkal, mondta Ammá.

"Az életben a dolgok ritkán történnek elvárásainknak megfelelően. Éppen ezért olyan fontos, hogy képesek legyünk átadni magunkat Istennek. Ez hozzásegít minket, hogy megéljük a pillanatot. Ha megtanulunk élni a jelenben, akkor képesek leszünk mosolyogva fogadni bármely körülményt, amivel az életben szembesülünk."

"Csak a jelen pillanat van a kezünkben. Így örömtelien és éberen kell azt megélnünk. Azt mondják a pillangó élete pár nap. Mégis milyen vidáman repül körbe! Gyönyörűséget és boldogságot visz el mindenkihez. A mi életünk is ilyen kell, hogy legyen."

"Biztosnak kell lennünk abban, hogy a könyörület lángja nem alszik ki szívünkben."

"Csak az az ember fogja megérteni egy másik ember éhezésből fakadó kínját, aki már maga is megismerte az éhezést. Csak az az ember fogja megérteni a nehéz súlyok cipelése okozta fájdalmat, aki már maga is vitt nehéz súlyokat. Ha mindnyájan valóban akarnánk, nagy változásokat vihetnénk végbe a világban. Az önzetlenül végrehajtott jó cselekedeteink jutalma kétségtelenül visszaszáll ránk."

"Olyan tudatot kell fejlesztenünk, amely mentes az egoizmustól, amely nem omlik össze kudarc esetén, amely örömmel ad és amely szeretettel fogadja a balszerencsét. Az ilyen tudat soha nem fogja megtapasztalni a bánatot."

Ammá egy imával fejezte be: "Minden gondolatunk, szavunk és cselekedetünk legyen hasznára másoknak és önmagunknak is. Újév első napján imádkozzunk, hogy az életünk legyen hasonló a füstölőhöz, amely csodálatos illattal árasztja el mind az egyén, mind a közösség életét."

Ezután a jelenlévők Ammával közösen elénekelték a "Mata Rani" és a "Kushiyonki" bhajan-okat. Az utóbbi az élet elragadtatott ünneplése, míg az első egy könyörületes ima 2009-re.

 
 
[ 1359 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x