Megmarad a magyar GMO mentesség
Címlap / Őrület / Megmarad a magyar GMO mentesség

Megmarad a magyar GMO mentesség

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-12

Hegyi Gyula szocialista európai parlamenti képviselő üdvözli, hogy a mai napon 282 szavazattal a tagállamok elutasították a bizottság javaslatát a MON810 génmódosított kukorica Magyarországi bevezetéséről. 

 

A kormány karakán kiállása, a hazai politikusok és civil szervezetek páratlan közös lobbi munkájának köszönhetően így fennmarad a magából mérget kibocsátó amerikai GMO kukorica hazai termelési tilalma és ezáltal megmarad Magyarország GMO mentessége, ami növeli a magyar mezőgazdasági termékek erkölcsi értékét és versenyelőnyét. Hegyi Gyula szerint ez a siker lehetetlen lett volna öt párti összefogás nélkül; ha belső nemzeti ügyeinkben is képesek lennénk hasonló összefogásra, akkor az egész válságot könnyebben vészeljük át.

Hegyi Gyula korábban levélben és több személyes beszélgetésben is arra kérte az Európai Parlament tagjait, hogy kormányaikon keresztül támogassák a MON810-es génmódosított kukoricára kivetett magyar moratóriumot. Többen - így a GMO-ellenes franciákon és osztrákon túl bolgár, belga és román képviselők is - jelezték, hogy kormányaiknál közbenjárnak a magyar moratórium támogatása érdekében. A korábban hezitáló bolgárok végül mellettünk szavaztak.
 

Brüsszel, 2009. március 2.,

Földeák Iván
Hegyi Gyula EP-képviselő sajtótitkára

 
 
[ 732 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x