A Budapesti Lakásvásáron indul az Elefánt Parádé
hirdetés
Címlap / Őrület / A Budapesti Lakásvásáron indul az Elefánt Parádé

A Budapesti Lakásvásáron indul az Elefánt Parádé

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-26

A hétvégén megrendezésre kerülő Lakásvásáron (március 6-8., Budapest, Syma Csarnok) találkozhatnak először a fővárosiak a tavasszal startoló köztéri jótékonysági kiállítás elefántborjaival. A szervezők elmondták: nem véletlen, hogy a hajléktalanok ügyét segítő akció először a lakást keresők legismertebb fórumán jelenik meg. 


Rendezvénynaptár
A látogatók nagy többsége azzal a céllal érkezik a Lakásvásárra, hogy otthont találjon magának, nagyobb, kényelmesebb lakásba költözzön és - bár az igények sokfélék - egyvalami mégis közös: mindenki szeretné magát, szeretteit és tulajdonát a lehető legbiztonságosabb és legszebb környezetben tudni.

Sajnos van, akinek a biztonság és a kényelem minimuma sem adatik meg, és éveket, évtizedeket tölt az utcán. Az Elefánt parádé ormányosai azért érkeznek a Lakásvásárra, hogy felhívják az építőiparban és lakáspiacon tevékenykedő több mint 130 kiállító figyelmét a hajléktalanok problémájára, hiszen az Elefánt Parádéval mindenki segíthet.

2009 tavaszán száz színes, egyedien díszített elefántborjú lepi majd el Budapest belvárosát. A figurákat a Vörösmarty téren, az Andrássy úton és az 56-osok terén lehet megnézni három hónapon át. A szabadtéri kiállítás végeztével az elefántokat bárki megveheti, aki jelentkezik a Elefánt Parádé 2009 júniusában rendezendő hivatalos árverésére. A bevétel 20 százalékát maguk az alkotók kapják, de az elefántok elárverezéséből származó nagyobb összeget, a bevétel 80 százalékát a X. kerületi Segítőház hajléktalanszálló felújítására fordítják. A Jászberényi úti szálló különlegessége, hogy amellett, hogy éjjeli menedékhelyként szolgál, átmeneti szállást biztosít azok számára is, akik munkavállalással és életvezetésükkel bizonyítják, elég elszántak ahhoz, hogy helyzetükön változtassanak. Számukra az otthon szociális munkások segítségét is biztosítja.

A kampányt több ismert személyiség is támogatja, köztük Csányi Sándor színművész és a Való Világból ismert Ágica.  Aki kilátogat a Lakásvásárra, velük is találkozhat. 
 
[ 1002 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x