Gőzerővel halad a gazdátlan kutyák megmentését szolgáló...
Címlap / Őrület / Gőzerővel halad a gazdátlan kutyák megmentését szolgáló országos kampány

Gőzerővel halad a gazdátlan kutyák megmentését szolgáló országos kampány

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-19

Két és félmillió forint adomány gyűlt már össze, valamint több mint negyven kutya talált gazdára a MARS Magyarország által alig 2 hónapja indított országos kampány kezdete óta. Jelentős eredmény ez abban a gazdasági helyzetben, amikor a válság hatására világszerte, így hazánkban is sokszorosára nőtt az utcára került ebek száma. A Pedigree® Örökbefogadási Program őszre tervezett minimum 10 millió forintnyi adománya a magyarországi túlzsúfolt menhelyek helyzetén kíván javítani. 

 

Rendezvénynaptár
Hazánk egyik legnagyobb állateledel gyártó és forgalmazó vállalata az adománygyűjtés és örökbefogadás mellett hosszútávon a tudatformálást tartja a legfontosabb feladatának. Emiatt indította útjára 2 hónappal ezelőtt a Mars Magyarország a ,,Pedigree® Örökbefogadási Programot”. A www.pedigree.hu/orokbefogadas weboldal adatai naprakészen követik a program mozzanatait, a - jelenleg 980 - örökbefogadásra váró kutya adatait és az adomány-gyűjtés alakulását. Az oldalon olvasható cikkek pedig a felelős állattartási kultúra erősítését segítik. A honlapot az indítása óta eltelt 7 hét alatt közel hetvenezer egyedi látogató tekintette meg. Ezek a számok önmagukban is jelzik, hogy a MARS országos kampánya sikerrel csatlakozott a vállalatcsoport 2006-ban indított kezdeményéséhez, amelyért az anyacég elnyerte a legrangosabb kitüntetést, a „Pioneer Award-ot”.

Közép-Európai régióban elsőként - Magyarország indította el az egész évben tartó kampányt, melynek magyarországi nagykövete Hegyi Barbara színművésznő„Engem egész életemben kutyák vettek körül. Emlékszem, amikor gyermekkoromban kiskutyára vágytam, sokáig kellett kérnem a szüleimet, mire megkaptam. Ma már tudom, hogy egy kutyus csatlakozása a családhoz, óriási felelősséggel is jár, emiatt fontosnak tartom, hogy már egészen kicsi kortól felelősségvállalásra neveljük a gyerekeket.”- nyilatkozta a művésznő.

A kisgyerekek számára fontos, hogy a tanulmányaik mellett az életből is meríthessenek tapasztalatot, amikor felelős állattartásról hallanak. Emiatt a mai napon kisiskolások látogattak el a NOE állatotthonba.

„Vannak olyan gyerekek, akik boldogan hazavinnének egy kedves négylábút, de szüleik a lakáskörülményeik miatt ezt nem engednék meg. Ők a virtuális örökbefogadással segíthetnek” –adott ötletet Bélafalvy Krisztina a NOE Állatotthon és Alapítvány sajtószóvivője. ,,Ez azt jelenti, hogy az örökbefogadó rendszeresen látogatja, és gondoskodik a menhelyen élő kedvencéről. Lehetséges segítség az önkéntes munka is, amellyel egy-egy befogadó telep körülményein lehet javítani.”- tette hozzá a szakember.

 
 
[ 930 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x