Dumavölgy-Humorvár Nagyvázsonyban
Címlap / Őrület / Dumavölgy-Humorvár Nagyvázsonyban

Dumavölgy-Humorvár Nagyvázsonyban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-10

Többek között Badár Sándor és Szőke András is ott lesz az idei Dumavölgyben. A július 24-től augusztus 2-ig tartó rendezvényen a Comedy Central bemutatja és a Showder Klub sztárjai lépnek színpadra a magyar humorcsatorna támogatásával. 

 

Idén nyáron is megrendezi Nagyvázsony Község Önkormányzata és a Dumaszínház a Dumavölgy-Humorvár eseménysorozatát, amelynek fő támogatója a Comedy Central humorcsatorna. A tíznapos fesztiválon a Comedy Central bemutatja és a Showder Klub című stand-up műsor humoristáival találkozhat a közönség szinte érintésnyi távolságból, a Kinizsi vár mellett.


A tavalyi hagyományteremtő rendezvény, amely szolid nyereséggel és rendkívüli közönségsikerrel zárult, immár mint hagyományos „humorfieszta” vág neki a második évnek. A rendezvény idén is a tavalyi konstrukcióban valósul meg. Az esetleges nyereség egy részét az önkormányzat kapja, míg a veszteség kockázatát a Dumaszínház viseli.

Ezen kívül a helyi lakosok a regisztrációt követően jelképes áron juthatnak hozzá az intenzív humorbevitelhez július 24. és augusztus 2. között. A rendezvény a Művészetek Völgye lángjának szikráit viszi tovább, hiszen a Völgytornác rendezvény keretein belül teljesedik ki, szökken virágba.


A színpadon többek között Badár Sándor, Szőke András, Beliczai Balázs, Kovács András Péter, Kőhalmi Zoltán, Hadházi László, Aranyosi Péter, Litkai Gergely, Lorán Barnabás sem alfabetikus, sem fontossági sorrendben és sokan mások.

 
 
[ 2914 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x