Közös falfestés hírességekkel Zene a Rasszizmus Ellen
Címlap / Őrület / Közös falfestés hírességekkel Zene a Rasszizmus Ellen

Közös falfestés hírességekkel Zene a Rasszizmus Ellen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-23

Szereted a zenét és elítéled a rasszizmust? Akkor a Zöld Pardonban a helyed augusztus 3-án a Zene a Rasszizmus Ellen (ZARE) ráhangoló estéjén, ahol zenével, közös falfestéssel és nagy öleléssel fejezzük ki, hogy bár mind különbözőek vagyunk, számunkra mindenki egyenlő. Az esemény annak a Sziget ZARE koncertsorozatnak a felvezető rendezvénye, mely a Sziget Fesztivál nulladik napján kerül majd megrendezésre neves zenészek részvételével. 


Rendezvénynaptár
Augusztus 3-án, hétfőn este mindenkinek a ZP-ben a helye, akinek elege van az előítéletekből, a rasszista kijelentésekből és tettekből, és egyszerűen csak szeretné jól érezni magát hozzá hasonló vagy éppen tőle teljesen különböző emberek társaságában. Hiszen épp ez a lényeg: mindannyian egyediek vagyunk, és ettől tesszük érdekessé a világot

A Zöld Pardon a ZARE keretén belül zenés estét szervez a rasszizmus ellen, ahol Pannonia Allstars Ska Orchestra koncert, egy hatalmas közös ölelés és a még színezetlen ZARE fal mindenkit szeretettel vár, hogy jelenlétével színesebbé tegye az estét. A világ sokszínűségét tükröző ZARE fal, melynek kifestése a Zöld Pardonban kezdődik, a rendezvény után a Sziget Fesztiválra kerül, hogy még több ember fejezhesse ki rasszizmus-ellenességét.

A szervezők remélik, hogy a ZP-ben és a Szigeten minél több ember segítségével tudnak hangot adni a rasszizmus elleni küzdelemnek, és felnyitják azok szemét is, akik mindeddig szemet hunytak a világszintű probléma felett.

Programok:
17:00 – ZARE programkezdés, elindul a ZARE fal színezése a jelenlévő hírességek közreműködésével

20:00 - Pannonia Allstars Ska Orchestra koncert (http://www.paso.hu/fooldal.php)

A Koncert után:
Közös ölelés a rasszizmus ellen
ZARE fal színezése a PASO zenekar tagjaival, ahol mindenki megmutathatja, milyen színesen látja a világot 
Az est díszvendége: AMNESTY INTERNATIONAL MAGYARORSZÁG

Ne feledjétek!
A világ színes, a Zöld Pardon is az!
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 1086 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x