Furcsa találmányok: A legidiótább ébresztőórák! (Top...
hirdetés
Címlap / Őrület / Furcsa találmányok: A legidiótább ébresztőórák! (Top 5!)

Furcsa találmányok: A legidiótább ébresztőórák! (Top 5!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Bizonyára mindenki el tud képzelni kellemesebb ébresztőt reggelente, mint a telefon csörgése, vagy egy ébresztőóra zaja. A hagyományos elektromos berendezésektől kezdve a legmodernebb eszközökig az ébresztőgyártók mind ugyanazt akarják elérni: kellemes és nyugodt ébredést. Szerinted ötletesek vagy dilisek? 


Rendezvénynaptár

A reggeli ébredés a nap egyik kulcsfontosságú része, ami az egész napi hangulatunkra kihatással van, Éppen ezért nem mindegy, hogy hogyan ébredünk. Az ébresztőórák, telefonok és különböző eszközök általában két csoportra oszthatók: azokra a berendezésekre, amelyek egyszerűen csak megtörik az alvásfolyamatot, és felébresztenek; és azokra, amelyek megpróbálnak a lehető legtapintatosabban ébrenlétbe csábítani.

No. 5. A  fittség jelképe: A Shape Up Ébresztőóra pedig, amelynek alakja egy súlyzóra hasonlít, csak azután fejezi be a sípolást, ha már néhány gyakorlatot elvégeztünk vele.

No. 4. A természethez közeli: A Philips Eletronics terméke, a Wake-Up Light például a természetes napsütés szimulálásával próbál meg ébredésre sarkallni.

No. 3. Az intelligens: A Bim Bam Banana Puzzle Ébresztőórája pedig csak akkor hagyja abba az ébresztést, amikor megoldottuk a rajta található feladványt. A készítők ezzel remélték biztosítottnak, hogy agyunk már eléggé friss, hogy ellássa az előtte álló nap feladatait.

No. 2. Az egészséges: A leginkább humánus és tudományos alapon nyugvó megoldás mégis a HappyWakeUp nevű rendszer, amelyet mobiltelefonon keresztül lehet elérni: a program a telefon mikrofonján keresztül figyeli a légzésünket, és akkor ébreszt, amikor a leginkább közel vagyunk az ébrenléthez (természetesen a kívánt ébresztési időhöz legközelebb álló időpontban).

No.1. A kihívás: A mélyalvóknak és nehezen ébredőknek találták ki a Nando Home’s Óráját, ami az ébresztés közben folyamatosan változtatja a helyét, és csak akkor hagyja abba az ébresztést, ha sikerül elkapni.

Medipress
 
 
 
[ 3237 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x