Szeptemberig a szülők csengetnek. Mennyibe kerül az iskolakezdés?...
Címlap / Őrület / Szeptemberig a szülők csengetnek. Mennyibe kerül az iskolakezdés?

Szeptemberig a szülők csengetnek. Mennyibe kerül az iskolakezdés?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ceruzák és tollak, kockás és csíkos füzetek, rajzlap és sok-sok más apróság, amit minden évben be kell szerezni szeptember 1. előtt. Akár az olcsóbbnak számító hipermarketekben, akár az egyedi termékeket is árusító papírószer boltokban kezdjük az iskolaszerek beszerzését, az iskolakezdés komoly terhet jelenthet szülők számára, amivel érdemes tervezni a családnak. 

Az iskolakezdést a szülők munkáltatói is támogathatják a Sodexo Pass iskolakezdési támogatás utalvánnyal, mely évente gyermekenként 21 450 forint értékben adható adómentesen az alkalmazottaknak.

Érdemes időben elkezdeni a bevásárlást, mert az iskolakezdés nem csak a diákok, de sokszor a szülők pénztárcájának is igen megterhelő. Ha csak belegondolunk, hogy mennyibe kerül egy iskolatáska, tornazsák a belevaló felszereléssel, vagy akár a kötelező olvasmányok, gyorsan több tízezer forintnál tartunk. Jobban járhatnak azok, akik már megkapták munkahelyüktől az iskolakezdési támogatást, így ők fokozatosan tudnak menni, és elkerülhetik a nagy rohamot. Az iskolakezdési támogatás gyermekenként 21 450 forint értékben adható évente egy alkalommal mindkét szülőnek. Ilyen módon egy tanköteles korú gyermek iskolakezdését akár több mint 40 ezer forinttal is támogathatják a munkáltatók, amely már komoly segítségnek számít egy-egy tanév előtti bevásárlásnál.

Az utalvány ma már országszerte közel 14 000 üzletben használható fel a hiper- és szupermarketektől kezdve a könyvesboltokon és a papír-írószer üzleteken át a ruházati és sportboltokig – mondta el Sztankovits Mónika, kommunikációs vezető. Megvásárolható vele például a gyerekek új ruhája, a fogyóeszköznek számító füzete, vagy akár a tisztasági csomag a kisebb gyerekeknek. Az utalványt egészen október végéig fel lehet használni, így ha valami kimaradna azt is lehet pótolni.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1584 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x