Kisanyám, már megint foglalt hapsira hajtasz!
Címlap / Őrület / Kisanyám, már megint foglalt hapsira hajtasz!

Kisanyám, már megint foglalt hapsira hajtasz!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Egy tudományos tanulmány bizonyítékot talált arra, hogy a nők előszeretettel vesznek célba olyan férfiakat, aki már párkapcsolatban élnek. 

 

Az Oklahoma Állami Egyetem kutatói a „férfiak elorzásának” nevezték el ezt a jelenséget. A tanulmány során a résztvevőknek közepesen vonzó külsejű férfiak és nők fényképét mutatták meg. A résztvevők felének azt mondták, hogy az illető férfi egyedülálló, a többieknek pedig azt, hogy foglalt.

Dr. Melissa Burkley és Jessica Parker kutatók azt figyelték meg, hogy azok közül, akik úgy tudták, hogy a képen szereplő férfi kapcsolatban él, 90 % mutatott érdeklődést. Azok közül, akiknek azt mondták, hogy egyedülálló, csak 59 % szeretett volna vele megismerkedni.

"Az eredmények arra utalnak, hogy az egyedülálló nők jelentősen nagyobb érdeklődést mutatnak olyan férfi iránt, aki kevéssé elérhető számukra.” – idézte a kutatókat a Telegraph. „Ez azért lehet így, mert a kapcsolatban élő férfi már kimutatta képességét az elköteleződésre, vagyis más nők már előminősítették.” – tették hozzá.

A kutatók azt is megjegyezték, hogy a férfiak nem mutatnak eltérő érdeklődést a foglalt és egyedülálló nők irányában.Az eredmények kimutatták, hogy csak az egyedülálló nők részesítik előnyben a foglalt célpontokat.” – mondták.  A tanulmányról beszámoló kutatási cikk a Journal of Experimental Social Psychology-ban jelent meg.

Ezzel - ha így van - gyakorlatilag a nők a párkapcsolatok és a biztos család képét ássák alá viselkedésükkel! - a szerk.

Medipress


 
 
[ 1026 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x