Új mobil-otthon a láthatáron: Domino ház (Fotókkal!)
hirdetés
Címlap / Őrület / Új mobil-otthon a láthatáron: Domino ház (Fotókkal!)

Új mobil-otthon a láthatáron: Domino ház (Fotókkal!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-26

Új színt hoz az ősz a magyarországi mobil lakóházak palettájára: az információk szerint szeptember végére egy új típusú mobilház jelenik meg a magyar piacon, gazdagítva ezzel az innovatív megoldások sorát a hazai építészet és lakásmegoldások világában. 


Rendezvénynaptár

E mobilház az összes olyan pozitív jellemzővel bír, amely elvárható egy, a XXI. század minden építészeti és műszaki lehetőségeit kihasználó terméktől és emellett megfelel a legmagasabb esztétikai elvárásoknak is. A ház magyarországi bevezetésével - a forgalmazó szándékai szerint - valódi szemléletváltás kezdődik a small-house kategóriában a mobilházak piacán.

Soha nem volt még ennyire aktuális átgondolni az épített környezethez való viszonyunkat és azt, hogy melyek azok a megoldások, amelyek hosszútávon is kedvezőek és rövidtávon gyorsan megvalósíthatóak – állítják tervezői. Mint azt megtudtuk, ez egy magas építészeti, műszaki és esztétikai színvonalú moduláris mobilház, amely mind az üzemeltetése során, mind a gyártása során megfelel a fenntartható építkezés elveinek. A DOMINOHÁZ mobilház, de számos olyan tulajdonság jellemzi, amely eddig csak a kőházakkal vagy egyéb, végleges telephelyű házakkal kapcsolatban volt természetes az érdeklődők számára. Emellett olyan előnyökkel bír a hagyományos házakkal szemben, amely jellegénél fogva csak a DOMINO-ház esetében állhat fenn – állítják a tervezők, azonban egyelőre nem árulnak el róla többet. A kiszivárgott hírek szerint azonban már csak kicsit kell várni, s amint azt a látványterv is bizonyítja, érdemes is.

... Sajnos azt még nem sikerült feltérképezni, hogy miben környezetbarátabb ez megoldás a korábbiaknál, de a gyártó hamarosan - állítólag - ezt is közzéteszi (a szerk.)
 
 
 
[ 8923 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x