Hány óráig bír egy nő egy titkot megtartani?
Címlap / Őrület / Hány óráig bír egy nő egy titkot megtartani?

Hány óráig bír egy nő egy titkot megtartani?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Te meddig bírod magadban tartani, ha megtudsz egy titkot? És mégis miért mondod el másoknak? Nyomaszt, feszít, frusztrál? 

 

Egy új kutatás szerit a nők titoktartási szavatossága nem több, mint 47 óra.
Egy 3000 nőre kiterjedő felmérés szerint, minden 10 nő közül 4 képtelen titkokat megőrizni. A 18-65 év közötti hölgyekkel végzett felmérésben a titoktartásra képtelen nők számára mindegy volt, hogy a kikotyogott információk mennyire tartalmaztak személyes vagy kínos információkat. Az információk annak fényében érdekesek, hogy a nők 83%-a ugyanakkor úgy látja magát, mint teljesen megbízható személyt, és közel ¾-ük pedig úgy nyilatkozott, soha nem árulnának elrájuk bízott információkat másnak. 

A Wines of Chile szervezet felméréséből kiderült, hogy a nők 45%-a csupán azért árul el bizonyos információkat másknak, hogy végre ne kelljen magukban tartani a titkokat, ezt követően persze kényelmetlenül érzik magukat. A titkokat megosztó hülgyek több mint fele viszont az alkoholt teszi felelőssé az illetéktelen információáramlásért. Egy brit bulvárlap a felmérés eredményét azzal a szalagcímmel adta közzé: „Hivatalos eredmények: a nők képtelenek titkot tartani!”

... általában. - a szerk.

Medipress
 


 
 
[ 1261 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x