Kutyamasszázs vén ebeknek
Címlap / Őrület / Kutyamasszázs vén ebeknek

Kutyamasszázs vén ebeknek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

Kathleen Crisley, a Canine Catering kutyabarát igazgatója új módszert fejlesztett ki az öreg, fáradt kutyák közérzetének és állapotának javítására: masszázzsal kedveskedik a megfáradt ölebeknek. 

 

Crisley holisztikus állatgyógyászatot tanult a Canterbury Természetgyógyászati Egyetemen, majd már elismert terápiás állatmasszőrként fejlesztette ki a kutyamasszázst.

A masszázs az emberiséggel egyidős, ennek ellenére csak az utóbbi pár évtizedben kezdték felfedezni a jelentőségét az állatgyógyászatban - nyilatkozta Crisley - A masszázs élénkíti a vérkeringést, így a szervezet különösebb megterhelés nélkül mozog. Néhány kutya masszázs közben annyira ellazul, hogy el is alszik. Ez a legnagyobb dicséret, azt hiszem."

A Harewood Állatklinika egyik nővére, Chrissy MacPherson szerint a gazdik egyre nyitottabbak a természetes és alternatív kezelési módszerekre.

"A klinikán a hidroterápia, a homeopátiás kezelés és az akupunktúra már állatok számára is elérhető, a gazdáik pedig egyre szívesebben küldik kedvenceiket ilyen kezelésekre” – nyilatkozta MacPherson.

Medipress
 


 
 
[ 1983 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x