Nyolc kilót fogyott, hogy megmentse a fiát
hirdetés
Címlap / Őrület / Nyolc kilót fogyott, hogy megmentse a fiát

Nyolc kilót fogyott, hogy megmentse a fiát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-06

Hét hónapon keresztül napi tíz kilométert gyalogolt egy 55 éves kínai asszony, csak hogy lefogyjon, és mája egy részének átültethetőségével megmentse a fia életét. 


Rendezvénynaptár
A Hupej (Hubei) tartományban élő Csen Jü-zsung (Chen Yurong) összesen kétezer kilométert tett meg azután, hogy az orvosok közölték vele: 31 éves fiának, Je Haj-pinnek (Ye Haibin) májátültetésre van szüksége. Az anya máját akkor az átültetéshez alkalmatlannak, túl zsírosnak találták.

Csen elkezdett diétázni, étrendjét rizsre és zöldségekre korlátozta, és a lakásához közeli töltésen rendszeresen gyalogolt. Végül nyolc kilót fogyott.Október 19-én a kórházban közölték vele, hogy mája állapota már lehetővé teszi az átültetést, és a vuhani (Wuhan) Huacsung (Huazhong) egyetemhez tartozó kórházban 14 órás műtétet követően annak egy darabját sikeresen átültették.

Csen 18 éves fia genetikai rendellenesség miatt kialakult, úgynevezett Wilson-kórban szenved. Ez azt jelenti, hogy a rézkiválasztás veleszületett zavara következtében májában felhalmozódott a réz, s így az anyagcsere-folyamatokban fontos szerepet játszó szerv jelentősen károsodott. 

Az átültetést végző sebész úgy nyilatkozott, hogy a műtét simán ment, a fiatalember májának egy részét is meghagyták, hogy együttesen működjön a transzplantált résszel. "Ezzel Je élete elméletileg hosszú időre meghosszabbítható" - mondta a sebész.

Anya és fia jelenleg kielégítő, stabil állapotban van, a kórház pedig úgy döntött, hogy elengedi a családnak a beavatkozás összes költségét.
 


 
 
[ 2414 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x