A tigris malacnak hiszi magát
Címlap / Őrület / A tigris malacnak hiszi magát

A tigris malacnak hiszi magát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-17

Sai Mai valójában egy felnőtt bengáli nőstény tigris, de testvéri szeretetben él hat kismalaccal egy thai állatkertben. Szokatlan viselkedésének az a magyarázata, hogy kölyök korában egy koca szoptatta, saját malacaival együtt. 

 

Rendezvénynaptár

Többször előfordul, hogy egy koca szoptatja a kis tigriseket. Az emberi beavatkozás ugyanis néha felborítja a természet rendjét.


Legutóbb egy kínai állatkertben bízták egy koca gondjaira az anyjuk által elhagyott, árva kis tigriseket, miután nem akartak üvegből táplálkozni. Ők valószínűleg csak addig maradnak a röfögő pótmamával, amíg szopnak. A koca egyébként gond nélkül örökbe fogadta a három kis jövevényt.
 

A fiatal állatoknál bevésődő első élmények sora, az imprinting azonban hosszú időre megalapozhatja a bensőséges viszonyt, így nem tudni, mikor kerekednek felül a tigris vadász ösztönei. Ez a bevésődés hat Sai Mai esetében is, aki a malacokat tekinti a családjának.

aqui.la

 


 
 
[ 1144 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x