Vízbe fojtották a tehenet, mert "ember ejtette teherbe"...
Címlap / Őrület / Vízbe fojtották a tehenet, mert "ember ejtette teherbe"

Vízbe fojtották a tehenet, mert "ember ejtette teherbe"

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-06

Az Indonéziához tartozó Bali szigetének lakói egy csónakhoz kötözve kivonszoltak a nyílt tengerre egy vemhes tehenet, mert korábban egy idős falusi meghágta az állatot. A parttól három kilométerre sorsára hagyták. 

 

A 70 éves falusi gazdát két hónapja kapták rajta, amint a tehénnel szexel, az állat pedig brutális kivégzésekor öthónapos terhes volt - a falusiak ettől függetlenül meg voltak győződve arról, hogy a férfi ejtette teherbe. 
 
A The Jakarta Post tudósítása szerint a férfit szintén kivitték a tengerre a csónakban, de neki csak a ruháit kellett a tengerbe dobnia, hogy jelképesen levetkezze bűneit. A költséges ceremóniát is neki kellett finanszíroznia. 
 
A falú előljárója szerint ez egy hagyományos rituálé, amelyet gamya gamanának, azaz őrült esküvőnek neveznek és generációk óta végrehajtják hasonló esetekben. A falugyűlésnek kell döntenie a ceremónia megtartásáról. 
 
Az állatvédők felháborodtak, és nem csak azért, mert embernek és szarvasmarhának nyilvánvalóan nem lehet közös utóda. Mint mondják, a tehén ebben az esetben az erőszak áldozata volt, ha az elkövető jelképes gesztussal megszabadulhatott bűnétől, akkor az áldozat miért nem tisztulhat meg jelképesen? Miért kell megölni az áldozatot?
 
A tehén egyébként nem a rágerjedő gazdáé volt. A tehén tulajdonosa, egy nagyon szegény ember most lehetetlen helyzetbe került, elvesztette egyetlen vagyonát. 
 
aqui.la
 

 
 
[ 1707 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x