Sabine-t nyolcvan napon át kínozták
Címlap / Őrület / Sabine-t nyolcvan napon át kínozták

Sabine-t nyolcvan napon át kínozták

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-20

Az akkor tizenkét éves kislányt a belga férfi nyolcvan napig tartotta fogva házának pincéjében, ahol úgy elrejtette, hogy a rendőrök két házkutatás során sem találtak rá. 

 

Kitálal a Dutroux-ügy egyetlen életben maradt tanúja

Sabine-t nyolcvan napon át kínozták
Brüsszel - Lassan nyolc éve vár a ma húszéves Sabine Dardenne arra, hogy végre belenézzen elrablója és megkínzója, Marc Dutroux szemébe. Az akkor tizenkét éves kislányt a belga férfi nyolcvan napig tartotta fogva házának pincéjében, ahol úgy elrejtette, hogy a rendőrök két házkutatás során sem találtak rá. Sabine a NoTélé belga tévécsatorna egyik hét végi műsorában beszélt először megaláztatásairól.

Jövő hétfőn kezdődik a hírhedt Marc Dutroux pere, aki nyolc évvel ezelőtti elfogásának idején naponta szerepelt a híradásokban. A belga rém ügyéről a rendőrség mintegy négyszázezer oldalas nyomozati anyagot halmozott föl. Dutroux-t többek között a kilencéves Julie Lejeune és Melissa Russo halálra éheztetéséért, a 17 éves An Marchal és Eefje Lambreck meggyilkolásáért és kiskorúak megrontásáért fogják felelősségre vonni. A biztos halálból csak az akkor 14 éves Laetitia Delhez és a tanúskodni is hajlandó Sabine Dardenne menekült meg. Rejtekhelyüket egy idő után maga a gyilkos mutatta meg a rendőrségnek.

Sabine a helyi tévében megdöbbentő riportban számolt be megaláztatásairól.
- Találkozni akarok Dutroux-val, meg akarom neki mutatni, hogy nem őrültem bele a kínokba, amelyeket okozott nekem - mondta a képernyőn a gyönyörű nővé serdült Sabine, majd nyolcvannapos fogságának részleteibe is beavatta a nézőket. - Kerékpárral igyekeztem reggel iskolába, amikor leütöttek, és becibáltak egy mikrobuszba - emlékezett vissza Sabine. - Ott nyolc tasak nyugtatót kellett bevennem, mert négy nem használt. Ezután egy három négyzetméteres pinceszobában ébredtem föl, amely tele volt patkánynyal. Elrablóm bilinccsel rögzített az ágyhoz, és csak akkor nyitotta ki, amikor fölvitt magához a hálószobájába.

Dutroux nem egyedül hajtotta végre rémtetteit. A lányok elrablásakor egy bizonyos Bernard Weinstein segédkezett neki, ám a belga rém meg akarta szerezni a férfi örökségét, ezért élve eltemette a kertjében.

Forrás: Blikk

 
 
[ 2797 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x