Magyar drogrekord - heti 50-60 milliót kerestek a dílerek
hirdetés
Címlap / Őrület / Magyar drogrekord - heti 50-60 milliót kerestek a dílerek

Magyar drogrekord - heti 50-60 milliót kerestek a dílerek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-07

Több házat béreltek Budapest hat pontján a vietnamiak,és profi marihuána ültetvényeket alakítottak ki bennük. Legalább kétmilliárd forintot kaszálhattak volna. 


Rendezvénynaptár
Egy XI. kerületi háztulajdonos buktatott le egy szervezett vietnami drogbandát saját házában. Bement a házba, és szembetalálta magát egy vietnami férfival és egy marihuánaültetvénnyel. A mit sem sejtő tulajdonosokkal úgy állapodott meg a szervezést végző vietnami nő, hogy egy évre előre kifizette a sokszor több százezer forintos bérleti díjat. Lecserélték a zárakat azzal az indokkal, hogy nagy értékű ruhákat tárolnak majd. Az ültetvényeken vietnamból becsempészett férfiak dolgoztak, ők azt sem tudták, hogy Magyarországon vannak - írja a Blikk.
 
A bérbe vett házat átlagosan két - két és fél hét alatt belülről teljesen átépítették; a munkálatokkal esetenként sokmilliós kárt okoztak a tulajdonosnak. Nem egy helyen az áttört falakon kívül több százezer forintos gáz- és villanyszámát is hátra hagytak. Az összességében több mint százmilliós beruházással a legkorszerűbb fűtő, szellőző és párologtató technikával felszerelt házak kábítószer-termesztő helyekké váltak - olvasható a Népszabadságban. 
 
A Bors szerint a rendőrök azt sejtik, hogy nemzetközi szervezettel van dolguk, sőt jó esély van rá, hogy itthon is találnak még a vietnami szervezethez tartozó kertészetet. 
  
 
[ 534 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x