A világ első "csillagtalan" szállója
hirdetés
Címlap / Őrület / A világ első "csillagtalan" szállója

A világ első "csillagtalan" szállója

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-07

Akár kétezer forintnyi összegért alhat a fáradt szállóvendég a világ első minden csillagot - igaz szinte minden komfortot is - nélkülöző hoteljében, ami Zürich közelében nyitotta meg kapuit. 


Rendezvénynaptár
Se ablak, se tévé, se központi fűtés-hűtés, de még meleg víz is alig van a svájci Sevelen városkában található Null Stern Hotelben - olvasható a The Daily Telegraph online kiadásában. (Nomen est omen - a szálló neve magyarul: Csillag Nélküli Hotel.)
 
 
 
A vendégek alkalmasint akár hat fáradt kamionsofőrt, utazó ügynököt vagy átutazó bevándorlót is kaphatnak hálótársul, és a reggeli 7 órás ébresztő után türelmesen sorakozhatnak a ház egyetlen zuhanyozójára várva.
 
A szálló konceptuálisművészek tervei alapján született, és nyár eleje óta fogad vendégeket.
 
A hotel tulajdonosa a Riklin testvérpár. Mint egyikük elmondta, a "kevesebb több" mottót tűzték maguk és a vendégek elé, amikor az árakat 5,99-17 font (1900-5400 forint) között szabták meg.
 

 
"Ez korunk luxusának és megalomániájának antitézise" - fejtette ki Patrick Riklin.
 
A szálloda legnagyobb része föld alatt van, így aztán a meleg nyárban is kellemesen hűvösek a szobák. A fázósaknak pedig melegvizes palackokkal kedveskednek a vendéglátók.
 
Az olcsó szállásnak ugyan nem sok köze van ahhoz, amit hotelként ismerünk, ám egy fontos előnnyel rendelkezik, amivel többi vetélytársa nem: mivel a hidegháború idején bunkernek épült, s ebből lett átalakítva, a szállóvendégek garantáltan átvészelhetnek benne egy atomrobbanást - írta a telegraph.co.uk portál cikke.
 
(MTI)
  
 
[ 547 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x