Minden az EU-ról szól...
hirdetés
Címlap / Őrület / Minden az EU-ról szól...

Minden az EU-ról szól...

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-07

Az EU-csatlakozás napjaiban teret, parkot, kaput és tavat neveznek el Európáról országszerte, sőt harangot is szentelnek az öreg kontinensnek.  


Rendezvénynaptár
Az EU-csatlakozás napjaiban teret, parkot, kaput és tavat neveznek el Európáról országszerte, sőt harangot is szentelnek az öreg kontinensnek.
Pécsett Európa teret, Szigetváron Európa-parkot, Nyíregyházán Európa-kaput, Tornyiszentmiklóson Európa-tavat avatnak, Gyulán és Ózdon Európa-sátor nyílik, míg Vácott megáldják az Európa-harangot, s emellett “EU-Trabantot” bocsátanak árverésre.

Lesz EU-totó Szentesen, Európa-bál Baján és Pécsváradon, EU-májusfa Móron és Győrött, “Unióba futás” Miskolcon és Várpalotán, EU-üzenőfal Kaposvárott, EU-hőlégballon Szekszárdon és EU-staféta Sátoraljaújhelyen, ahonnan száz, léggömbbe zárt üzenetet küldenek Európának.

Európaiak lesznek az ízek, a dallamok, a mesteremberek, EU-színekbe öltözik a makói híd, de szinte valamennyi hidat “felöltöztetik” az országban, így a Zagyva és a Tisza átkelőit is.

Rendeznek még tűzijátékot EU-s csillagokkal, európai vetélkedőt, EU-gálát, euromajálist, eurocafét és EU-s Ki mit tud?-ot, s „európai” lesz a filmhét, a karnevál, és számtalan sportverseny is.

Mosonmagyaróvárról 650 galamb repül fel, Egerben pedig 2004 esernyő nyílik ki egyszerre, s a főváros mellett minden megyeszékhelyen felhangzik majd Beethoven IX. szimfóniájának Örömódája – vagyis az EU himnusza.

forrás:Euro

(szerk: Kérdés: Biztos, hogy annyira jó ez nekünk? Ha jó is, miért kell megint át esni a ló túlsó oldalára?...Miért kezdjük el rögtön a "panelesedést", egyéniségünk elmosását, a beolvadást önként, és dalolva? Mire ez a felhajtás?... És miből?...)

 
 
[ 560 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x