Border kölykök - gazdiknál!
Címlap / Őrület / Border kölykök - gazdiknál!

Border kölykök - gazdiknál!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-01

A tegnapi napon hirdetett két gyönyörűséges - hozzáértők szerint fajtatiszta - élénk és jópofa Border Collie kislány kutyus szerető gazdira lelet estig, így - köszönet és hála annak a sok olvasónknak, akik megállás nélkül telefonáltak, és mozgósítotak minden elérhető láncszemet - már nemérdemes értük jelentkezni!  

 

A tegnapi napon hirdetett két gyönyörűséges - hozzáértők szrint fajtatiszta - élénk és jópofa Border Collie kislány kutyus szerető gazdira lelet estig, így - köszönet és hála annak a sok olvasónknak, akik megállás nélkül telefonáltak, és mozgósítotak minden elérhető láncszemet - már nemérdemes értük jelentkezni!

Azonban, ha bárki úgy érzi, hogy van nála hely egy kedves kutyuska számára, akkor kérem, hogy nézzen körül a Illatos út oldalon, ahol lelkes álltvédők munkájának köszönhetően folyton frissülnek a képek. Persze a kínálat soha nem teljes, a legjobb, ha kimegy az érdeklődő, és személyesen győződik meg a kölykök állapotáról.Az Illatos úton gazdára várók között sok a fajtatiszta kutya is, bár többségük már nem kölyök, hanem növendék, faital, de vannak egész komoly tanított "kész" kutyusok is.

A képen is egy olyan fajtatiszta pointer lány kutyus látható, aki gazdiját keresi, illetve egy kis pumi szerű fiatal keverék kan, aki nagyon vidám. (Míg kedvét nem szegi a tartásmód.) Értük is az Illatos úton lehet jelentkezni!

A Noé Bárkájánakl felhívása
A Noé Állatotthon Alapítvány (régi nevén: Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány) segítségével régi álmunk valósulhat meg. Az Illatos úti kutyamentés, amely eddig is hatékonyan, de az átmeneti elhelyezéshez szükséges helyek hiánya miatt nagyon korlátozottan működött, most új lendületet kaphat. Az Alapítvány és a mentést eddig is végző magánemberek összefogásának köszönhetően hamarosan egy 10 kenneles "mini menhely" kezdi meg működését, amelynek kizárólagos célja a Illatos úti Ebrendészeti Telepről kihozott kutyák elhelyezése, fizikai és lelki gyógyítása, valamint végleges gazdihoz juttatása.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 688 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x