Küldj SMS-t az állatokért és nyerj óriás plüsskutyát!...
Címlap / Őrület / Küldj SMS-t az állatokért és nyerj óriás plüsskutyát!

Küldj SMS-t az állatokért és nyerj óriás plüsskutyát!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-07

A Noé Állatotthon Alapítvány és kutyamentéssel foglalkozó állatbarát önkéntesek összefogásával új esélyt kaphat azoknak a kidobott, kóbor vagy gazdájuk által megunt ebeknek egy része, akik - talán életük utolsó napjaira - bekerülnek a fõvárosi ebrendészeti telepre. 

 

Támogasd egy emelt díjas SMS-sel a Noé Állatotthon Alapítvány és az épülő MiniMenhely négylábú lakóit! Életeket mentesz, ráadásul még az 5 óriás plüsskutya egyikét is megnyerheted! Küldd el SMS-ben a VAU szót a 06-90/624-002-es telefonszámra! Az SMS díja: 240 Ft+áfa, információs telefonszám: 06-1/455-7284


A mini menhelyről
A Noé Állatotthon Alapítvány és kutyamentéssel foglalkozó állatbarát önkéntesek összefogásával új esélyt kaphat azoknak a kidobott, kóbor vagy gazdájuk által megunt ebeknek egy része, akik - talán életük utolsó napjaira - bekerülnek a fõvárosi ebrendészeti telepre. A MiniMenhely kizárólagos célja, hogy a Fõvárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi Telepérõl kihozott kutyáknak átmeneti elhelyezést nyújtson.

A MiniMenhely, mely a Noé Állatotthon Alapítvány területén, de a menhelyi kennelektõl teljesen elszeparáltan fog mûködni, kizárólag az ebrendészeti teleprõl kihozott kutyák elhelyezésére, fizikai és lelki gyógyítására, valamint végleges gazdihoz juttatására "szakosodik" majd.
MiniMenhely
 
 
[ 771 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x