Férfi K-4: mint a muskétások
Címlap / Őrület / Férfi K-4: mint a muskétások

Férfi K-4: mint a muskétások

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-28

Az olimpiai bajnok férfi kajak négyes tagjai két év szünet után tavaly kezdtek újra egy hajóban edzeni. A közös felkészülésről egészen az idei első Európa-bajnoki és olimpiai válogatóig csak pozitív hírekkel szolgáltak a fiúk. 

 

Az olimpiai bajnok férfi kajak négyes tagjai két év szünet után tavaly kezdtek újra egy hajóban edzeni. A közös felkészülésről egészen az idei első Európa-bajnoki és olimpiai válogatóig csak pozitív hírekkel szolgáltak a fiúk. Aztán hiába nyerték magabiztosan május 1-én Szolnokon a válogatót a következő napokban egy televíziós tudósítás arról szólt, hogy újra bomlik a négyes.Kiderült, a hír nem is annyira a szurkolókat, inkább a fiúkat és edzőjüket lepte meg. A Szegeden edzőtáborozó kajakosok munkáját irányító Sári Nándor azzal kezdte mondandóját, örül, hogy végre valaki őt is megkérdezi az „ügyről”:

„Ez a hír nem tőlem származik, s nem is tudom ki röppentette fel, minthogy nincs semmilyen alapja. Jelenleg is ebben a felállásban (Kammerer Zoltán, Storcz Botond, Vereckei Ákos, Horváth Gábor) edz nap nap után a négyes, és sosem merült fel személycsere. Most elsősorban az Európa-bajnokságra készülünk, mert ha ott az első kettőben végzünk, akkor a válogatási elvek szerint már megvan az olimpiai indulás. Úgyhogy nem tett jót a hír a fiúk felkészülésének, de szerencsére hamar túltették magukat rajta. Hallottam, hogy a dezinformátorok szerint Horváth Gábor helyett Veréb Krisztián került volna be, ám ez a lehető legtévesebb információ volt, mert egyrészt nincs okom változtatni, másrészt Verébre egyelőre sérülés miatt más hajó összeállításakor sem számíthatok” – összegzett Sári Nándor.

Természetesen, ha egy olimpiai bajnokot hírbe hoznak, akkor illik őt is megkeresni. Horváth amondó, a szolnoki válogató utolsó napján hallotta először egy tévés riporternőtől, hogy nem biztos a helye a négyesben… „Úgy gondolom nagyon jól végeztem a munkámat az idén, megnyertük a válogatót, s készülünk a jövő hétvégi poznani Eb-re. A valótlan hír persze arra jó volt, hogy újfent kiderüljön, hogy ha kell, mindhárom társam maximálisan kiáll mellettem. Érzem a szövetségi kapitány bizalmát is, hisz mindvégig pozitívan nyilatkozott rólam. Négyünk kapcsolatával amúgy eddig sem voltak gondok, elvégre szövetséget kötöttünk, s bizalmat szavaztunk egymásnak tavaly szeptemberben, amikor úgy döntöttünk, hogy a jó olimpiai szereplés reményében újra együtt küzdünk” – mondta Horváth Gábor, a szám világbajnoka, 1996 olimpiai ezüst-, 2000 olimpiai aranyérmese.

További felvilágosítás:

Siegler András, Jámbor Éva
Vellum Kommunikációs Kft.
1112 Budapest, Birs u. 3/d.
Tel: 248-0910, Fax: 248-0911
vellum@axelero.hu
Vellum

 
 
[ 574 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x