Családi veszekedésstatisztika: napi 15 perc civakodás 3 részletben...
Címlap / Őrület / Családi veszekedésstatisztika: napi 15 perc civakodás 3 részletben

Családi veszekedésstatisztika: napi 15 perc civakodás 3 részletben

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

A brit családok naponta átlagosan 15 percet veszekednek, a legtöbb civakodást az anyák kezdik - áll egy szigetországi felmérés eredményösszegzésében. 

 

Reprezentatív mintaként 3 ezer család szolgált. A 15 percnyi átlagveszekedés három részre oszlik, és általában mindegyik öt percig tart. A leggyakoribb ok a házimunka-megosztás, aztán, hogy a gyerekek úgymond "szállodának nézik a házat". A családok évi civakodási időtartama - a napi 15 percből következőn - 91 óra, a leghangerősebbek a családanyák.

Minden tizedik családban legalább két tag nem volt beszélő viszonyban egymással a felmérés idején.

A Daily Telegraph című brit lapban megjelent felmérés kitért arra is, hogy a vitára ajtóbecsapással pontot tevők "kategóriájában" a lányok a bajnokok, a családfők pedig szeretnek autójukba pattanni és hosszan "levezetni" a feszültséget.

A tévéműsor is gyakori vitaok. Az anyák a sorozatokért bomlanak, az apák a sportért és a dokumentumműsorokért, a gyerekek meg a filmekért és a valóságshow-kért.

"A veszekedések fontos kötőanyagai a családoknak, feszültséglevezető szelepként működnek. A kisebb perpatvarok pozitív szerepet játszanak a családi életben" - mondta a felmérést szervező szervezet szóvivője.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
 
 
[ 1260 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x