HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18
Címlap / Őrület / Kacsaetetési bírság anyának, mentesség fiának

Kacsaetetési bírság anyának, mentesség fiának

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18

Kacsaetetéséért megbírságoltak egy anyát Nagy-Britanniában, fiacskája viszont tovább táplálhatta a szárnyasokat, mert túl ifjú ahhoz, hogy büntethessék. 

 

Rendezvénynaptár
A 26 éves anya 28 ezer forintnyi bírságot fizethet, amiért Birminghamban egy parkban kenyérrel ette a vízi szárnyasokat. Fia még másfél éves sincs - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.

A park őre felszólította az anyát, hogy hagyja abba a kacsaetetést, mert gyermekek elcsúszhatnak iskolába igyekezve a madarak piszkán. A nő ezt tudomásul vette, abbahagyta a dobálást, ám az őr mégis megbírságolta. Amikor megkérdezte, miért, azt a választ kapta: szemetelésért.


Közben fia tovább dobált a kacsáknak, az őr pedig azt mondta, hogy a gyerek megteheti, mert túl kicsi a büntethetőséghez.

Az anya nem hajlandó fizetni, mint mondja, sehol nincs madáretetést tiltó tábla.

A jelentéktelennek látszó ügy miatt vita alakult ki a brit sajtóban, sokak szerint ez újabb jele annak, hogy a brit társadalom egyre kevésbé türelmes.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
 
 
[ 1310 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x