Kacsaetetési bírság anyának, mentesség fiának
hirdetés
Címlap / Őrület / Kacsaetetési bírság anyának, mentesség fiának

Kacsaetetési bírság anyának, mentesség fiának

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-18

Kacsaetetéséért megbírságoltak egy anyát Nagy-Britanniában, fiacskája viszont tovább táplálhatta a szárnyasokat, mert túl ifjú ahhoz, hogy büntethessék. 


Rendezvénynaptár
A 26 éves anya 28 ezer forintnyi bírságot fizethet, amiért Birminghamban egy parkban kenyérrel ette a vízi szárnyasokat. Fia még másfél éves sincs - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.

A park őre felszólította az anyát, hogy hagyja abba a kacsaetetést, mert gyermekek elcsúszhatnak iskolába igyekezve a madarak piszkán. A nő ezt tudomásul vette, abbahagyta a dobálást, ám az őr mégis megbírságolta. Amikor megkérdezte, miért, azt a választ kapta: szemetelésért.


Közben fia tovább dobált a kacsáknak, az őr pedig azt mondta, hogy a gyerek megteheti, mert túl kicsi a büntethetőséghez.

Az anya nem hajlandó fizetni, mint mondja, sehol nincs madáretetést tiltó tábla.

A jelentéktelennek látszó ügy miatt vita alakult ki a brit sajtóban, sokak szerint ez újabb jele annak, hogy a brit társadalom egyre kevésbé türelmes.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 


 
 
[ 1475 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x