Döglött legyekből készített karikatúrákat
hirdetés
Címlap / Őrület / Döglött legyekből készített karikatúrákat

Döglött legyekből készített karikatúrákat

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-13

Legyek művész ura - a poénok nem döglöttek, csak a legyek! 


Rendezvénynaptár
Valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, honnan jött az ihlet. Mi késztette a svéd hobbifotóst, Magnus Muhrt arra, hogy karikatúrákba rendezze a begyűjtött rovar hullákat.


Saját honlapján Magnus Muhr nagyon szűkszavúan nyilatkozik saját magáról, a fotógalériákhoz pedig nem fűzött magyarázatot. A 39 éves férfi egy kis svéd városban, Karlskogában él, ahol szellemi fogyatékosok gondozójaként dolgozik. A fotózás a hobbija, a legtöbb képe természetfotó - vannak remek képei rovarokról is.


A döglött legyes karikatúrák külön életet élnek - bejárták az internetet, kör e-mailekben és blogokban tűntek fel, mindenütt nagy sikert aratva, de az eredeti szerző kiléte szinte mindenütt homályba vész. Nekünk is csak némi szerencsével sikerült kinyomoznunk a zseniális alkotó kilétét - az egyik karikatúrán ugyanis a piramis alján álló légy azt mondja (svédül!), hogy "Azt hiszem, tüsszenteni fogok".


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 


 
 
[ 5985 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x